Οι 30 Seconds To Mars Οι Νικητές Των Kerrang Awards - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Οι 30 Seconds To Mars Οι Νικητές Των Kerrang Awards



Στα φετινά Kerrang Awards, τα πιο σηματικά βραβεία της Rock μουσικής, νικητές ήταν οι 30 Seconds to Mars. Το συγκρότημα κατάφερε να αποσπάσει τα βραβεία Best International Band και Best Single για το τραγούδι Hurricane.

Είναι η τρίτη φορά που καταφέρνουν να κερδίσουν το βραβείο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αν και φέτος υποψήφιοι ήταν μεγάλα συγκροτήματα της Rock σκηνής. Έτσι απέδειξαν, οτι η κορυφή έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους 30 Seconds to Mars και αυτό επίσης το φανερώνει η ανταπόκριση του κόσμου στο album τους "This is War" που πούλησε πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Ο Jared Leto δήλωσε: "Τα βραβεία αυτά αποτελούν μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους fan μας, από όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την δυνατότητα να έρθουμε στην Ευπώπη και να παρουσιάσουμε το show μας σε όλο τον κόσμο."

Οι Έλληνες fan θα έχουν την ευκαιρία να τους δούν και να τους ακούσουν live στις 6 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου. Αυτή η συναυλία των 30 Seconds to Mars στην Ελλάδα αποτελεί ένα απο τα πιό καυτά μουσικά event του καλοκαιριού.




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: