Ο Hetfield Ξαναγύρισε Στο Σχολείο - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο Hetfield Ξαναγύρισε Στο Σχολείο



Ο James Hetfield επέστρεψε στο λύκειο της California στο οποίο φοίτησε. Βέβαια δεν πήγε για να ξανακαθήσει στα θρανία, αλλά για να τιμηθεί και να μπεί στο Hall Of Fame του σχολείου του.

Ο τραγουδιστής των Metallica έβγαλε λόγο για αυτή να τιμή που του αποδόθηκε και δήλωσε ότι τα χρόνια που φοιτούσε στο λύκειο ήταν πολύ δύσκολα. Έμενε με τον αδερφό του, ο οποίος ήταν μεγαλύτερος από αυτόν και έμενε μαζί του διότι η μητέρα τους είχε πεθάνει και ο πατέρας τους είχε παρατήσει αυτόν και τον αδερφό του. Όλη αυτή η κατάσταση τον οδήγησε να ασχοληθεί με την μουσική και να αρχίζει να παίζει κιθάρα.

Επίσης, πρόσθεσε ότι από μικρός ήθελε να γίνει Rock Star ή παίχτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Αυτά ήταν τα ονειρά του. Και έτσι αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε με τον προπονητή του στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Μια μέρα που είχε πάει ο Hetfield να προπονηθεί με την ομάδα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο προπονητής του, επέβαλε στον James να κόψει τα μακρυά του μαλλιά αλλιώς να φύγει από την ομάδα. Έτσι, αρνήθηκε να κόψει τα μαλλιά του και αποφάσισε να αφήσει την ομάδα και να ασχοληθεί περισσότερο με την μουσική. Για αυτή την άθελη βοήθεια ευχαρίστησε τον προπονητή του.




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: