Έλληνες Νικητές Στον Διαγωνισμό Των Within Temptation - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Έλληνες Νικητές Στον Διαγωνισμό Των Within Temptation


Οι Within Temptation, διοργάνωσαν έναν διαγωνισμό λίγους μήνες πρίν ο οποίος ήταν διεθνής και είχε το όνομα "My Unforgiving Experience".  Ο διαγωνισμός αυτός ζητούσε απο τους fan του συγκροτήματος να στείλουν ένα video με την δική τους αξέχαστη εμπειρία που αφορούσε το νέο τους album "The Unforgiving".

Σε αυτό τον διαγωνισμό πήραν μέρος άτομα από όλο τον κόσμο και στείλανε τα video τους μέσω διαδυκτίου. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και το έπαθλο ακόμα μεγαλύτερο. Ο νικητής θα είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Αυτό το έπαθλο αποφασίστηκε από τους ίδιους τους Within Temptation μαζί με τον manager τους.

Οι νικητές ήταν Έλληνες. Τα παιδιά που κατάφεραν με το video τους να ξεχωρίσουν μέσα σε όλες αυτές τις συμμετοχές που έγιναν σε όλο τον κόσμο ήταν ο Αποστόλης Μπαρουξής και ο Παναγιώτης Κουντουράς. Η δουλειά τους πήρε τις περισσότερες προβολές και σχόλια. Αυτά τα δύο παιδιά είναι φοιτητές στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά το αγαπημένο τους συγκρότημα και να παρακολουθήσουν την μεγάλη συναυλία των Within Temptation στο Terminal 5 της Νέας Υόρκης στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το Rock N' Roll Town σγχαίρει αυτά τα δύο παιδιά και τους ευχαριστεί που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες.




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: