Η Συναυλία Των 30 Seconds To Mars Με Μία Ματιά - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Η Συναυλία Των 30 Seconds To Mars Με Μία Ματιά


Την Τετάρτη, 6 Ιουλίου, το συγκρότημα 30 Seconds To Mars επισκέπτηκε την χώρα μας για μία μοναδική συναυλία. Είναι πρώτη φορά που έρχονται την χώρα μας και αναμενόταν να παρευρεθεί πολύ κόσμος σε αυτό το live.


Οι πόρτες άνοιγαν στις 7:30 και ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος από πολύ νωρίς στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο όπου πραγματοποιούνταν και η συναυλία. Τα μαγικά χαρτάκια είχαν γίνει ανάρπαστα εδώ και πάρα πολύ καιρό και αυτό το event ήταν ένα από τα πιό γνωστά που θα γίνονταν στην χώρα μας.

Εγγλέζοι στην οργάνωση, καθώς οι πόρτες άνοιξαν στις 7:30 όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο κόσμος έτρεχε, για να προλάβει να πάει όσο πιο κοντά  μπορεί στην σκηνή. Το πρόγραμμα άνοιξαν οι Playmen, που ήταν ένα από τα δύο support αυτής της συναυλίας. Ταρακούνησαν τον κόσμο με την μουσικη που έβγαινε από την κονσόλα τους. Ακούστηκαν πολλά κομμάτια που τα ακούμε συνέχεια στα club τωρά το καλοκαίρι.




Στην συνέχεια εμφανίστηκαν οι Marsheaux. Η μουσική τους ήταν πολύ ωραία με όλους αυτούς τους ήχους που έβγαζαν μέσα από τις κονσόλες οι φωνές των τραγουδιστριών που τραγούδαγαν. Ο κόσμος όμως δεν το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ, διότι περίμενε πως και πως την εμφάνιση των 30 Seconds To Mars. Αυτό που παραξένεψε πολλά άτομα ήταν ότι μετά τους Marsheaux εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά (για λίγη όμως ώρα) οι Playmen.

Μετά από όλα αυτά είχε φτάσει επιτέλους η στιγμή να υποδεχτεί το ελληνικό κοινό τους 30 Seconds To Mars. Η μπάντα ξεκίνησε με το Beautiful Lie και το κοινό άρχισε να χτυπιέται. Ο 40άρης πλέον, Jared Leto, εμφανίστηκε στην σκηνή με το μαλλί του προς τα πίσω, μία άσπρη μπλούζα του συγκροτήματος και μία μαύρη κάπα. Επίσης, ερμήνευσαν και άλλα γνωστά κομμάτια όπως το Hurricane, The Kill, Closer To The Edge, This Is War και πολλά άλλα. Περίπου στα μισά της εμφάνισής τους το συγκρότημα έκανε ένα διάλειμμα ψυχαγωγώντας το κοινό με ακουστικά τραγούδια από τον frontman των 30 Seconds To Mars. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία που <<σημάδεψε>> την μπάντα ήταν η πολύ καλή επικοινωνία που είχαν με τον κόσμο, διότι ο Jared Leto ανέβασε άτομα στην σκηνή για να του μάθουν ελληνικά, να βγάλουν φωτογραφίες για το επίσημο site της μπάντας και για να τραγουδήσουν μαζί του. Στο τελευταίο κομμάτι, το Kings And Queens, ανέβηκε πάρα πολύ κόσμος στην σκηνή.




Σίγουρα η συναυλία των 30 Seconds To Mars πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και ακόμη περισσότερες αναμήνσεις στο κοινό που είχε την ευκαιρία να βρίσκεται εκεί.



Το Rock N' Roll Town πάνω στην σκηνή στην συναυλία των 30 Seconds To Mars




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: