Το Battle Of The Bands Finals Με Μία Ματιά - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Το Battle Of The Bands Finals Με Μία Ματιά

 

Στις 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το "Battle Of The Bands Finals" στο An Club στα Εξάρχια και το Rock N' Roll Town έδωσε το παρόν. Μετά από μια σειρά από live, στην τελική φάση για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης κατάφεραν να φτάσουν οι World ConquErrors, Apotaxis, Dreams To Let, Wings In Motion, Still Falling, Beating Bianca και guest ήταν οι DeathClocks.

Την σκηνή άνοιξαν οι Apotaxis οι οποίοι έπαιξαν διάφορα κομμάτια για να ξεσηκώσουν το κοινό. Μάλιστα, στο τελευταίο τους τραγούδι είχε φιλική συμμετοχή ο Ηλίας Κατσάμπαλος από τους World ConquErrors.


 


Την σκυτάλη πήραν οι Still Falling. Η μπάντα έπαιξε ωραία μουσική και οι fan τους άρχισαν να χτυπιούνται στους ρυθμούς τους. Ο κόσμος είχε ζεσταθεί για τα καλά και έδειχνε να περνάει πάρα πολύ καλά.


 


Έπειτα έκανα την εμφάνιση τους οι World ConquErrors. Το κοινό άρχισε να τσιρίζει και να αρχίζει να χτυπιέται. Εδώ είχαμε τα περισσότερα dive στο κοινό και πολλά άτομα τρέχανε γύρω γύρω ακούγοντας τα τραγούδια των WC. Την έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε ένα πανό που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, το οποίο είχε φτιαχτεί από τους συμφοιτητές του μπασίστα των World ConquErrors, Φάνη Τσουγκριάνη. Η μπάντα από τον Πειραιά έπαιξε κάποια δικά της τραγούδια και έκλεισε την παράσταση της με ένα από τα πιό γνωστά της κομμάτια το Smoking Rainbow. Πολύ καλή διασκευή έγινε από τους World ConquErrors στο τραγούδι Riders On The Storm.

Σε αυτό το video στο 1:38 μπορείτε να δείτε τον ιδιοκτήτη του Rock N' Roll Town να κάνει dive στο κοινό. 




Μετά την εμφάνιση των World ConquErrors σειρά είχαν οι Beating Bianca. Έπαιξαν διάφορα κομμάτια και ψυχαγωγήσαν το κοινό τους που ήταν περισσότερο κορίτσια. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος είχε επικοινωνία με το κοινό όπως συνέβαινε και με τα άλλα συγκροτήματα.

Καθώς η βραδιά έφτανε προς το τέλος της στην σκηνή ανέβηκαν οι Wings In Motion. Έπαιξαν πολύ καλά και ο κόσμος τους χειροκρότησε. Και εκεί δεν έλειψε το ξεφάντωμα των ατόμων που παρευρέθηκαν στο An Club.




Το τελευταίο συγκρότημα που έδωσε την δικιά του μάχη στην σκηνή ήταν οι Dreams To Let. Άφησαν ικανοποιημένο το κοινό τους με την μουσική τους και έκλεισαν με ωραία τραγούδια την βραδιά.

Στο τέλος όλου αυτού του διαγωνισμού ήρθε να δώσει την παράσταση του το συγκρότημα DeathClocks. Ξεσήκωσαν το κοινό, το έκαναν να χτυπιέται και να φωναζει το ονομά τους και φυσικά να τραγουδάει.

Ακολούθησε ψηφοφορία από το κοινό, αλλά και απο την κριτική επιτροπή που βρέθηκε στο An Club. Νικητές ήταν οι Wings In Motion δύο ψήφους πάνω από τους World ConquErrors.

Οι θέσεις που κατέλαβαν τα συγκροτήματα:

1η θέση για τους Wings In Motion
2η θέση για τους World ConquErrors
3η θέση για τους Still Falling
4η θέση για τους Apotaxis
5η θέση για τους Beating Bianca
6η θέση για τους Dreams To Let

Το Rock N' Roll Town θέλει να συγχαρεί όλες τις μπάντες και να τους ευχηθεί περισσότερες επιτυχίες, καλή πορεία και άφθονο Rock N' Roll.


To Rock N' Roll Town με τους World ConquErrors




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: