Ο Bruce Dickinson Ζηλεύει Τους Slipknot - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ο Bruce Dickinson Ζηλεύει Τους Slipknot


Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, μετά την δήλωση που είχε κάνει για τους Metallica (ότι οι Iron Maiden είναι καλύτεροι από τους Metallica) επέστρεψε με μία ακόμα δήλωση.

Αν και οι Maiden έχουν στα live τους εδώ και πολλά χρόνια την μούμια τους, τον Eddie, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την μπάντα του Dickinson, ο frontman τους πιστεύει ότι υπάρχει ένα συγκρότημα που κάνει πιο καλή παράσταση από αυτούς στα live τους. Αυτό το συγκρότημα είναι οι Slipknot και ο Bruce Dickinson τους βγάζει το καπέλο.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εμφανιζόμαστε για ένα δίωρο στην σκηνή και το περισσότερο υλικό είναι μισο-θεατρικό και συνεχές. Οι Slipknot όμως είναι περισσότερο θεατρικοί και έτσι το κοινό βγάζει περισσότερα αισθήματα πόρωσης και τσιρίδας. Έχουμε και εμείς νέα τέρατα να βγάλουμε στα show μας, αλλά οι περισσότεροι πλέον βγάζουν <<τα παιχνίδια τους έξω>>. Το συγκρότημα των Slipknot έχει τον δικό τους γνωστό <<παιδότοπο>>. Ζηλεύω τις φωτιές και γενικά ότι έχει να κάνει με φλόγες. Εμείς δεν είχαμε φλόγες σε αυτό το tour, ελπίζω όμως του χρόνου να έχουμε. Μου αρέσει να διαφοροποιούμε τα live μας κάθε χρόνο".




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: