Αποκλειστική Συνέντευξη Των Celestial Immunity Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Celestial Immunity Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Αλεξανδρούπολη, Celestial Immunity, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2006 και αποτελείται από τον George στα φωνητικά, τους Simo και Dimitri στις κιθάρες, τον Alex στο μπάσο και τον Mike στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να κάνετε τους Celestial Immunity;

Celestial Immunity : Γειά σε όλο το team του Rock Ν' Roll Town και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον προς τους Celestial Immunity. Η μπάντα δημιουργήθηκε καθαρά από την αγάπη που τρέφουν όλα τα μέλη της για το extreme metal και γενικότερα για τη heavy metal μουσική. Πριν από μερικά χρόνια όλοι αποφασίσαμε να κάνουμε τη μπάντα για να δημιουργούμε τη δική μας μουσική και για να παίζουμε live. Έτσι αισθανόμαστε ότι προσθέτουμε και εμείς το κομμάτι μας στο μεγάλο puzzle που λέγεται ελληνική heavy metal σκηνή.


RNRT : Πώς προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος;

Celestial Immunity
: Το όνομα το βγάλαμε πολύ εύκολα θα έλεγα. Μια μέρα πίναμε καφέ με τον Mike τον drummer μας και ψάχναμε ένα όνομα για τη μπάντα και καταλήξαμε στο Celestial Immunity, γιατι θέλαμε κάτι το οποίο να είναι διαφορετικό αλλά συνάμα να βγάζει ένα νόημα, να υπονοεί κάτι. Το Celestial Immunity μπορεί να πει κανείς ότι έχει μια διαφορετικότητα από τα συνηθισμένα ονόματα, μας άρεσε και το κρατήσαμε.


RNRT : Αυτόν τον καιρό έχετε ηχογραφήσει ένα νέο album....Πώς αισθάνεστε για αυτό το album;

Celestial Immunity
: Όντως αυτό τον καιρό τελειώσαμε τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτου μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Είχαμε την τύχη να το γράψουμε υπο την καθοδήγηση ενός από τους σημαντικότερους μουσικούς του metal στην Ελλάδα με μεγάλη αναγνώριση στο εξωτερικό του Μάριου Ηλιόπουλου από τους Nightrage. Αισθανόμαστε ότι πετύχαμε ένα από τα όνειρα μας να δουλέψουμε με αυτό τον άνθρωπο και είμαστε fan της μουσικής του εδώ και πολλά χρόνια. Το album στα αυτιά μας ακούγετε πραγματικά καλό και τώρα είμαστε σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα κάνει τη μίξη και το mastering, έτσι ώστε να το πάρουμε στα χέρια μας έτοιμο και να αρχίσουμε να ψάχνουμε εταιρία για να το κυκλοφορήσει. Ένα ακόμα συν στο album είναι ότι ο Αntony Hamalainen επίσης των Nightrage δέχτηκε να τραγουδήσει σε ένα από τα τραγούδια μας και πρέπει να σας πω πως το αποτέλεσμα είναι super!!!!


RNRT : Έχει κάποιες μουσικές επιρροές το συγκρότημα; Και αν ναι ποιες είναι αυτές;

Celestial Immunity : Οι επιρροές που έχουμε σαν μπάντα είναι νομίζω αρκετές και κατατάσσονται στο χώρο του μελωδικού death metal. Στη μουσική των Celestial Immunity νομίζω μπορεί κανείς να βρει επιρροές από Dark Tranquillity και Αt The Gates έως πρωώιμους In Flames και Amon Amarth. Επίσης, πιστεύω πως κάποια σημεία της μουσικής μας δανείζονται από πιο Thrash μονοπάτια. Βέβαια αυτά είναι δικές μας εκτιμήσεις, καθένας μπορεί να μας ακούσει και να "αναγνωρίσει" τη μουσική μας σύμφωνα με τα δικά του ακούσματα.


RNRT : Έχετε παρουσιαστεί στην σκηνή με ένα άλλο πολύ πετυχημένο ελληνικό συγκρότημα του "Rotting Christ". Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για εσάς;

Celestial Immunity : Ναι, έχουμε εμφανιστεί με Rotting Christ δύο φορές μάλιστα. Μία φορά στην Αλεξανδρούπολη και μία στα Τρίκαλα και ήταν και οι δύο καταπληκτικές βραδιές. Οι Rotting Christ είναι φοβερά άτομα όλοι τους, εμείς προσωπικά είχαμε να ρωτήσουμε πολλά πράγματα όταν τους γνωρίσαμε και πραγματικά θα θέλαμε να ξαναμοιραστούμε τη σκηνή μαζί τους. Μετά από 20 χρόνια στην παγκόσμια σκηνή μπορείς να καταλάβεις πόσο δυνατοί performers είναι!!!!


RNRT : Έχετε κάποιο live τώρα το καλοκαίρι στο οποίο μπορεί να έρθει κόσμος να σας δει;

Celestial Immunity : Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο live τώρα το καλοκαίρι, γιατί έχουμε αφιερώσει το χρόνο μας στο να τελειώσουμε με το album και σε πρόβες στα καινούργια τραγούδια για να είμαστε έτοιμοι το νέο χειμώνα. Όσοι θέλουν μπορούν να βρουν τη σελίδα μας στο Facebook στην οποία θα δουν και το νέο  teaser video, το οποίο επιμελήθηκε ο drummer μας. Επίσης, μπορούν να ακούσουν τη μουσική μας στο reverbnation.




Celestial Immunity : Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Rock N' Roll Town για την υποστήριξη και την παραχώρηση της συνέντευξης και να πω πως έχουμε δει τη δουλειά σας και αυτό που κάνετε είναι πραγματικά πολύ καλό για την Ελληνική σκηνή. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν τη υποστήριξη όλων. Εύχομαι τα καλύτερα!!!!


Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Celestial Immunity για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Pagehttp://www.facebook.com/celestialimmunityofficial?sk=app_2405167945
MySpace Profile: http://www.myspace.com/celestialimmunityband
Youtube Channelhttp://www.youtube.com/user/CelestialImmunityTv
ReverbNationhttp://www.reverbnation.com/celestialimmunity




Steve Xanthis 

Δεν υπάρχουν σχόλια: