Το Rockwave Festival 2011 Με Μία Ματιά - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Το Rockwave Festival 2011 Με Μία Ματιά


Το φετινό Rockwave Festival που φιλοξενήθηκε στην Μαλακάσα, πραγματοποιήθηκε στις 1,2 και 3 Ιουλίου. Πολλά μεγάλα ονόματα και από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα πήραν μέρος.

Την πρώτη μέρα(1η Ιουλίου), ελληνικά και ξένα ονόματα έπαιξαν για το κοινό τους.Την αρχή έκανε ο Vassilikos, ο οποίος ζέστανε τους θεατές με την μουσική του. Έπειτα οι The Inspector Cluzo έκαναν το κοινό να χτυπιέται, για να πάρει σειρά ο Παύλος Παυλίδης & B-Movies που ερμήνευσαν πολύ ωραία τα κομμάτια τους. Σειρά είχαν Sivert Hoyem και οι The Stranglers, ώστε να τα σπάσουν με τον κόσμο που είχε έρθει αυτή την μέρα στο Rockwave Festival. Καθώς φτάναμε προς το τέλος της πρώτης ημέρας έπαιξαν οι Cake για να ψυχαγωγήσουν τους fan πριν βγεί το μεγάλο όνομα. Το μεγάλο όνομα ήταν οι Editors που παίζουν πρώτη φορά ζωντανά στην χώρα μας. Το κοινό άρχισε να ζητοκραυγάζει και  να τραγουδάει τα κομμάτια όπως το Bones, Papillon, The Racing Rats κ.α.




Την δεύτερη μέρα(2 Ιουλίου), το Rockwave Festival είχε περισσότερο ελληνικό στοιχείο. Εμφανίστηκαν στην σκηνή αρχικά το πολυφωνικό σχήμα "ΔΙΩΝΗ". Έπειτα ο Λόζιος & Ανακατωσιά, οι οποίοι ερμήνευσαν δικά τους τραγούδια. Επιπλέον, οι Vlastur και Lost Bodies έδωσαν το παρόν για να ψυχαγωγήσουν το κοινό. Την σκυτάλη πήρε ο Ντίνος Σαδίκης και ο Ψαρογιώργης, οι οποίοι ερμήνευσαν ελληνικά τραγούδια. Πλέον, ήταν η σειρά των Λύκων Λάϊβ να κυλήσουν με ωραία μουσική αυτό το μαγευτικό απόγευμα. Στην σκηνή ήταν η ώρα να ανέβει ο Ψαραντώνης και να ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο, ώστε να βγεί ο Γιάννης Αγγελάκας και να κλείσει με τον πιο ωραίο τρόπο την βραδιά. Περίμενε το κοινό πως και πως την εμφανισή του και ο Αγγελάκας τους το ανταπέγωσε με τα ωραία τραγούδια που τους ερμήνευσε.





Την τρίτη και τελευταία μέρα(3 Ιουλίου), πολλά γνωστά συγκροτήματα έκαναν την εμφάνισή τους. Η μπάντα που άνοιξε την αυλαία ήταν οι Dept και έπειτα οι Visa, οι οποίοι με τα κομμάτια τους άρχισαν να βάζουν στο κλίμα τον κόσμο που είχε έρθει. Επιπλέον έπαιξαν οι Blitzkaieg και οι Ramones, ώστε να περάσει το μεσημέρι με ευχάριστη μουσική. Στην συνέχεια, οι Therapy? ξεσήκωσαν ακόμη περισσότερο το κοινό για να ακολουθήσουν οι Flogging Molly. Μετά από αυτή την ευχάριστη εμφάνιση των Flogging Molly σειρά είχαν οι Monster Magnet, οι οποίοι μάγεψαν τα άτομα που παρευρισκόταν εκεί με την μουσική τους. Πλέον, ήταν η σειρά των KYSS Lives που έκαναν μια εκπληκτική εμφάνιση και διασκέδασαν αρκετά τους fan τους και τους έκαναν να ζητοκραυγάζουν το όνομα τους και τα τραγούδια τους. Λίγο πρίν το τέλος, την παράσταση συνέχισε ο Gogol Bordello, ο οποίος κατάφερε να παίξει αυτή την ξεχωριστή μουσική του και να τρελάνει τον κόσμο που ήταν έτοιμος να υποδεχθεί τους The Prodigy. Αυτό ήταν το μεγάλο όνομα που έκλεινε το φετινό Rockwave Festival και πολύ κόσμος είχε πάει για τους Prodigy. Έπαιξαν πολύ ωραία μουσική και φυσικά το Firestarter.




Σίγουρα το Rockwave Festival 2011 πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και ακόμη περισσότερες αναμνήσεις στον κόσμο που είχε την ευκαιρία να δώσει το παρόν.





Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: