Το Schoolwave 2011 Με Μία Ματιά - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Το Schoolwave 2011 Με Μία Ματιά

Το φετινό Schoolwave πραγματοποιήθηκε στις 8,9 και 10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Τα συγκροτήματα που έλαβαν μέρος ήταν πάρα πολλά. Περιελάμβανε 21 μαθητικά συγκροτήματα και κάποιες μπάντες, οι οποίες ήταν guest.

Την πρώτη ημέρα (8 Ιουλίου), αρχικά εμφανίστηκαν οι The Deal ένα Rock συγκρότημα από Αθήνα. Ήταν πολύ καλοί και ζέσταναν για τα καλά το κοινό. Έπειτα, στην σκηνή ανέβηκε το Alternative-Funk Rock συγκρότημα από Βέροια, C'Est La Vie, το οποίο με την μουσική του δέχτηκε ένα θερμό χειροκρότημα. Σειρά είχε ένα τοπικό συγκρότημα, οι Silence Fiction, πού με τα κομμάτια τους έκαναν το απόγευμα να κυλήσει πολύ ωραία. Το σκηνικό για λίγο άλλαξε και εμφανίστηκαν οι Ανεπίσημοι με την Hip Hop μουσική τος. Οι τρεις τελευταίες μαθητικές μπάντες ήταν οι Uncensored, οι Chinese Basement και οι South Korea In Vegas. Και τα τρία συγκροτήματα τα έσπασαν. Η βραδιά έκλεισε με τους Isaac's Cello, Musica Ficta, Λεωνίδα Μπαλάφα και Φοίβο Δεληβοριά, οι οποίοι διασκέδασαν το κοινό ο καθένας τους ξεχωριστά με έναν μοναδικό τρόπο.




Την δεύτερη ημέρα (9 Ιουλίου), το Rock N' Roll Town είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Schoolwave. Το Festival ξεκίνησε με τους Bombing The Avenue, που μπόρεσαν να ξυπνήσουν για τα καλά τον κόσμο που βρίσκονταν εκεί. Έπειτα, στην σκηνή του Schoolwave εμφανίστηκε το συγκρότημα από την Χαλκίδα με όνομα Eye Behind Regicide. Η μουσική τους ήταν πολύ καλή και τα κομμάτια τους ξεσήκωσαν τον κόσμο. Σειρά είχαν οι BloodBrothers, οι οποίοι διασκέδασαν το κοινό που είχε έρθει να τους δει. Οι Tabasko Fix ήρθα από την Καβάλα, για να παίξουν μπροστά στον κόσμο. Ερμήνευσαν μερικά κομμάτια και μέσα σε αυτά ήταν και κάποια των Red Hot Chilly Peppers, τα οποία ήταν πολύ καλά δουλεμένα. Στην συνέχεια, το κοινό χόρεψε με τα τραγούδια των Shuffle Time ένα Blues Jazz Rock N' Roll συγκρότημα. Πολύ καλή η ερμηνεία του You Can Leave Your Hat On του Joe Cocker. Καθώς τα μαθητικά συγκροτήματα άρχισαν να λιγοστεύουν όσο πέρναγε η βραδιά, την σκηνή κατέλαβαν οι Scapegoat. Ερμήνευσαν αρκετά κομμάτια και το γνωστό τους τραγούδι Scapegoat. Μετά από τους Scapegoat ανέβηκαν στην σκηνή οι World ConquErroes, οι οποίοι ξεσήκωσαν τόσο πολύ τον κόσμο που τον έκαναν πραγματικά να χτυπιέται. Η μπάντα από τον Πειραιά ερμήνευσε τρία δικά της τραγούδια και μία διασκευή, το Riders On The Storm των Doors, αλλά με κάποιες αλλαγές. Αυτή την μαγική ημέρα έκλεισαν οι Dolly Society, Until A Better Name, Deep Kick, Wings In Motion και το πολύ γνωστό συγκρότημα Nightstalker.





Τελευταία ημέρα του Schoolwave 2011 (10 Ιουλίου) και τα συγκροτήματα συνέχιζαν να για τον κόσμο. Ξεκίνησαν οι First Rain Of September με την Pop μουσική τους και την σκυτάλη πήραν οι Progressive Soap από την Αίγινα με τα πολύ ωραία κομμάτια τους. Επίσης, εμφανίστηκαν οι Projekt Zeroed και οι Regret No More οι οποίοι διασκέδασαν πάρα πολύ τον κόσμο που βρέθηκε στην τελευταία ημέρα αυτού του Festival. Την ευκαιρία να βρίσκονται στην σκηνή του Scoolwave είχαν οι Barakiti Ska Band, The Overjoyed 32 από Αθήνα και οι Chick N' Blues από Θεσσαλονίκη. Και οι τρεις μπάντες ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλές και ευχαρίστησαν με την μουσική τους τα άτομα που παρευρίσκονταν εκεί. Το φετινό Schoolwave έκλεισαν οι Kids With Guns από Ολλανδία, οι Lullaby από Γαλλία, οι Extra Systole από Βέλγιο, οι Iniqua από Ιταλία και οι Locomondo από Ελλάδα.




Το Scoolwave 2011 ήταν πολύ οργανωμένο και σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στα μυαλά πολλών ανθρώπων.



 Το Rock N' Roll Town με μία θαυμάστρια του Blog μας




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: