Αποκλειστική Συνέντευξη Των Until Rain Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Until Rain Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, Until Rain, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2004 και αποτελείται από τον Yannis Papadopoulo στα φωνητικά, τον Theodore Amaxopoulo στην κιθάρα, τον Lefteris Germenli στα πλήκτρα, τον Bill Gagavouzi στο μπάσο και τον Alex Hughes στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Until Rain;

Until Rain : Κάπου στο 2004 μαζευτήκαμε 5 φίλοι που θέλαμε να παίξουμε μουσική μαζί, κυρίως διασκευές από αγαπημένες μπάντες και αποφασίσαμε να κάνουμε συγκρότημα!


RNRT : Τι είναι για εσάς η μουσική;

Until Rain : Μουσική για μας είναι μέγιστος τρόπος έκφρασης και επίσης τρόπος ζωής. Για τους περισσότερους είναι και δουλειά και είναι αυτό που έχει καθορίσει την καθημερινότητα μας!


RNRT : Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος συμμετείχαν ως support στις συναυλίες των Manowar....Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για αυτούς;

Until Rain : Ήταν καταπληκτική εμπειρία για αυτούς, τους δόθηκε η ευκαιρία να ανοίξουν μια μπάντα θρύλο και αργότερα να τους γνωρίσουν κιόλας. Όλα κύλησαν ρολόι στις εμφανίσεις και θα το θυμούνται για καιρό!


RNRT : Ποια είναι τα συγκροτήματα που ακούγατε όταν ήσασταν μικροί και θα θέλατε να να εμφανιστείτε μαζί τους πάνω στην σκηνή;

Until Rain : Μερικές από αυτές τις μπάντες δεν υπάρχουν καν. Pink Floyd, Led Zeppelin, Dream Theater, Pain of Salvation, Fates Warning κ.α.


RNRT : Μία αποκλειστική ερώτηση για τον πληκτρά....Βλέπεις τους άλλους να κάνουν τα solo τους και να κοπανιούνται πάνω στην σκηνή. Εσύ ως πληκτράς πιστεύεις ότι τα πλήκτρα σε ένα συγκρότημα ένα υποτιμημένο όργανο και ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι ανάλογο όπως πιστεύουν μερικοί;

Lefteris Germenlis : Δεν νομίζω ότι είναι υποτιμημένο. Το κάθε τι έχει τον ρόλο του στη σύνθεση και στο live και επίσης κάνει και μια χαρά τα solo του και τα όλα του!!!! Και ποιος είπε ότι ο πληκτράς δεν κοπανιέται?? Το τι πιστεύει ο καθένας είναι η αλήθεια δεν με ενδιαφέρει και πολύ!


RNRT : Πού μπορεί ο κόσμος να σας δει αυτόν τον καιρό;

Until Rain : Αυτόν τον καιρό γράφουμε για τον νέο δίσκο και ηχογραφούμε οπότε δεν έχουμε κάποια εμφάνιση στα κοντά αλλά κλείνουμε κάποιες για τον χειμώνα. Στο site μας μπορούνε όλοι να ενημερωθούν.



Until Rain : Ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη και για το ενδιαφέρον/υποστήριξη! Καλή συνέχεια.


Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Until Rain για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Page: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001270081209#!/untilrain  
MySpace Profilehttp://www.myspace.com/untilrain
Twitter Profilehttp://twitter.com/#!/UntilRain
Youtube Channelhttp://www.youtube.com/user/UntilRain




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: