Αποκλειστική Συνέντευξη Των World ConquErrors Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των World ConquErrors Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από τον Πειραιά, World ConquErrors, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2010 και αποτελείται από τους Νίκο Μακαντάση και Ηλία Κατσάμπαλο στις κιθάρες και τα φωνητικά, τον Φάνη Τσουγκριάνη στο μπάσο και τον Αργύρη Κυριάκο στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να δημιουργηθούν οι World ConquErrors;

WC : Στην αρχή ο Νίκος και ο Ηλίας είχαν την ιδέα για αυτή την μπάντα. Έπειτα προέκυψε ένα live, στο οποίο παίξαμε σε συνεργασία με τον Αργύρη που είναι τώρα ο drummer του συγκροτήματος. Τότε αποφασίσαμε να βάλουμε και τον Αργύρη σε όλο αυτό το projekt και ήρθε μαζί του και ο παιδικός του φίλος ο Φάνης. Στην αρχική μας μορφή υπήρχε και ένας πληκτράς, ο Alex, αλλά τελικά έφυγε. Έτσι, δημιουργήθηκαν οι World ConquErrors.


RNRT : Γενικά κάνετε παρέα ή απλώς το βλέπετε μόνο ως μπάντα;

WC : Είμαστε μία παρέα. Βγαίνουμε έξω, κάνουμε τα δικά μας και όλα αυτά που κάνουν οι φίλοι. Το καλό με όλο αυτό, δηλαδή ότι δεν το βλέπουμε μόνο ως μπάντα είναι ότι μας βοηθάει στο παίξιμό.


RNRT : Πρόσφατα είχατε πάρει μέρος στο Battle Of The Bands και φτάσατε μέχρι τους τελικούς....Τί ήταν για εσάς το Battle Of The Bands;

WC : To Battle Of The Bands ήταν ένας πολύ καλά οργανωμένος διαγωνισμός και συμμετείχαν πολλά συγκροτήματα. Το ότι φτάσαμε στους τελικούς σημαίνει πολλά για εμάς και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριζε σε όλη αυτή την πορεία μας στο Battle Of The Bands. Για εμάς ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Γενικά σε τέτοιες διοργανώσεις-διαγωνισμούς μας αρέσει να κερδίζουμε.


RNRT : Φέτος έχετε την ευκαιρία να παίξετε στο Schoolwave 2011....Πώς βλέπετε αυτή την πρόκληση;

WC
: Αρχικά, θα θέλαμε να πούμε ότι το Schoolwave δεν το βλέπουμε ως πρόκληση. Θα είναι μία πολύ ωραία εμπειρία για εμάς και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας, διότι το θέλαμε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι το κοινό που θα βρίσκεται στο φετινό Schoolwave θα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Αυτό όμως δεν μας φοβίζει, αλλά μας εξιτάρει!


RNRT : Σε λίγες εβδομάδες παίζεται σε ένα Festival στην Κρήτη....Τί έχετε να πείτε για αυτό;

WC : Αυτό το Festival είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς, διότι θα παίξουμε μπροστά σε κοινό εκτός Αθήνας. Είναι ένα πάρα πολύ καλά οργανωμένο Festival και θέλουμε να δείξουμε ποίοι πραγματικά είναι οι World ConquErrors. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που μας επιλέξανε για να εμφανιστούμε στην Κρήτη. Πραγματικά, ήταν ότι χρειαζόμασταν για να κλείσει η χρονιά.


RNRT : Όταν βλέπετε το κοινό από κάτω να χτυπιέται, να φωνάζει το όνομα σας και να τραγουδάει τα κομμάτια σας πως αισθάνεστε;

WC : Όταν βρίσκεσαι πάνω στην σκηνή και βλέπεις τους άλλους από κάτω να χτυπιούνται και να φωνάζουν είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Είναι μαγικό και απερίγραπτο το πως αισθανόμαστε. Θέλουμε να κοπανηθούμε και εμείς οι ίδιοι παραπάνω!


RNRT : Ποία είναι τα αγαπημένα σας συγκροτήματα;

WC : Down, Pantera, Jim Hendrix, Gallagher, Clutch, Deep Purple, Tool.


RNRT : Ποία είναι η γνώμη σας για την Rock και την Metal μουσική; Ποία προτιμάτε;

WC
: Και τα δύο είδη μουσικής έχουν κάποια όμοια στοιχεία, αλλά έχουν διαφορετική νοοτροπία. Γενικά, η Rock και η Metal έχουν διαφορετική κουλτούρα και το καθένα έχει πολλές εξελίξεις. Εμείς προτιμάμε την Metal μουσική.



WC : Αυτό που γίνεται από το Rock N' Roll Town είναι μία ανιδιοτελείς κίνηση, διότι δεν επιδιώκετε κάποιο κέρδος από την πλευρά σας. Σας ευχαριστούμε που μας προμοτάρετε. Πραγματικά, δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι πλέον.



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους World ConquErrors για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Pagehttp://www.facebook.com/pages/World-Conquerrors/183545085019274
Twitter Profilehttps://twitter.com/#!/WCTheBand
MySpace Profilehttp://www.myspace.com/worldconquerrors
YouTube Channelhttp://www.youtube.com/user/WorldconquErrors




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: