Αποκλειστική Συνέντευξη Των The Fallen Within Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των The Fallen Within Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Αθήνα, The Fallen Within, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2003 και αποτελείται από τον Steve Al. στα φωνητικά και στους στίχους, τον Gio S. στην κιθάρα και στην σύνθεση της μουσικής, τον Bill B. στην άλλη κιθάρα, τον John P. στο μπάσο, τον Steven More στα Synths και Instrumental σύνθεση και τον Alex Kataveli στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους The Fallen Within;

The Fallen Within : Θυμάμαι ήταν 2003 και είμασταν τότε μια παρέα πιτσιρικάδων που "γρατζουνούσαμε" τα όργανά μας, προβάραμε διασκευές κλασικού metal με απαίσιο τρόπο οφείλω να ομολογήσω και κάποια στιγμή μόλις αρχίσαμε να γράφουμε και τα πρώτα μας "κάτι σαν κομμάτια", είπαμε να βρούμε κι ένα όνομα για την μπάντα και να κάνουμε ένα demάκι αποκτώντας έτσι μια πρώτη εμπειρία με ηχογράφηση! Σαν εμπειρία καλή, σαν αποτέλεσμα ασε...χαχαχαχαχα. Μα για πολλά γέλια όμως, αλλά κάπως έτσι αρχίζουν όλα! Πλάκα είχε όμως. Ε, μετά όταν σοβάρεψε το πράγμα βελτιωθήκαμε στο τεχνικό και συνθετικό κομμάτι και χρόνο με το χρόνο κάναμε αρκετά βήματα μπροστά.


RNRT : Πώς προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος;

The Fallen Within : Το όνομα του συγροτήματος υπάρχει από το 2003, δεν έχει αλλάξει από τότε κι ομολογώ πώς ήταν η πρώτη μας σοβαρή και κατασταλλαγμένη απόφαση που πήραμε με τα τότε μέλη. Είναι ένα όνομα που ανταποκρίνεται πλήρως στον δικό μου τουλάχιστον ψυχισμό, αφού έχει να κάνει με τον εσωτερικά "έκπτωτο" άνθρωπο, ο οποίος μέσα από την πτώση του στα χαμηλότερα κλιμάκια της ψυχοπνευματικής του υπόστασης και μετά από έντονο, συνεχή και καθημερινό αγώνα καταφέρνει να ξεπερνά ποικίλα εμπόδια για να οδηγηθεί σε πεπραγμένα που τον οδηγούν στην βελτίωσή του σαν άνθρωπο γενικότερα. Αυτό απαιτεί τεράστια πάλη για καταπολέμηση του εγωισμού του, της εσωστρέφειας και των παθών. Η λέξη "The" συγκεκριμενοποιεί το άνθρωπο που διέπεται από μοναδικότητα και μπορεί να είναι ο κάθε ένας από μας.


RNRT : Όταν είστε πάνω στην σκηνή πώς νιώθετε που έχει έρθει κόσμος και σας παρακολουθεί και χτυπιέται με την μουσική σας;

The Fallen Within : Τι να πώ...Υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα και χαρά από το να παίζεις τη μουσική σου (που αγαπάς και έχεις γι' αυτήν χύσει ιδρώτα, αίμα και πολύ χρήμα, έχοντας κάνει πολλές θυσίες) και να βλέπεις από κάτω τον κόσμο να γουστάρει, να φοράει το μπλουζάκι σου και να σου λέει ένα μπράβο στο τέλος? Τον κόσμο που πληρώνει για να δει τη συναυλία σου και να αγοράσει το cd πρέπει να τον σέβεσαι έστω κι αν είναι μόνο ένας. Η ικανοποίηση που παιρνούμε θεωρώ πως φαίνεται και περνά στον κόσμο γιατί το live είναι για μας το παν, πλέον μετά από κάποιες πρώτες μέτριες εμφανίσεις θεωρώ την μπάντα μας live 100%. To συναίσθημα που λέτε λοιπόν είναι τόσο έντονο, τόσο υπέροχο που 2-3 λέξεις η φράσεις μοιάζουν πολύ φτωχες για να το περιγράψουν.


RNRT : Προτιμάτε Rock ή Metal μουσική;

The Fallen Within : Προτιμάμε τη μουσική χωρίς ταμπέλες. Τόσο απλά! Δεν κολλάμε σε είδη και στυλ και αυτό φαίνεται πλέον oλοφάνερα, ιδιαίτερα στο δεύτερο album που ετοιμάζουμε! Η παιδεία μας είναι metal, λατρεύουμε την αθάνατη rock, αλλά έχουμε και τ'αφτιά μας ανοιχτά βλέποντας τι παίζει γύρω κι έξω.


RNRT : Τώρα υπογράψατε με την "Coroner Records" από την Ιταλία....Τι συναισθήματα σας προκαλεί αυτή η συνεργασία με μία εταιρία του εξωτερικού;

The Fallen Within : Η πρόταση της Coroner μας ήρθε εντελώς ξαφνικά κι από το πουθενά! Δεν ήξερα και πολλά πράγματα γι αυτήν μιας και ήταν νεοσύστατη, αλλά τα παιδιά φάνηκαν (και είναι ) πολύ σοβαρά, σέβονται τις μπάντες τους και γενικά έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία έως τώρα! Είχαμε προτάσεις από Αμερική και Γερμανία, ωστόσο επιλέξαμε την Coroner και δεν το μετανιώσαμε γι αυτό. Ήταν εκείνη που βοήθησε ώστε να συνεργαστούμε και με την Howling Bull, που έχει πολύ μεγάλες μπάντες στο roster της, ώστε να κυκλοφορήσει η δουλειά μας και στην Ιαπωνία. Εταιρείες του εξωτερικού υπάρχουν λογιών λογιών. Είναι και θέμα τύχης, προσωπικών χειρισμών και πολλά άλλα.


RNRT : Αν σας δίνονταν η ευκαιρία με ποιά συγκροτήματα θα θέλατε να παίξετε μαζί στην σκηνή;

The Fallen Within : Είναι τόσα πόλλα...τι να πρωτοπείς; Θα περιοριστώ σε μπάντες που ηχητικά είμαστε πιο κοντά όπως In Flames, Soilwork, Arch Enemy (με τους οποίους παίζουμε τον Οκτώβρη στην Κύπρο), Slipknot, Meshuggah, As I Lay Dying, Asking Alexandria κι άλλες αμέτρητες!


RNRT : Από τα τραγούδια που έχετε κυκλοφορήσει ποιο είναι το αγαπημένο του καθένα από εσάς;

The Fallen Within : Χμμμ ποοοολύ δύσκολή ερώτηση...Τι να πώ? Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις το ίδιο θα πονάει! Γενικά σε όλους μας αρέσει πάρα πολύ το ας πούμε ομόνυμο κομμάτι της μπάντας "The Great Fall" που το αστείο είναι ότι δεν το έχουμε παίξει ποτέ live...Και δεν θα το κάνουμε ποτέ για προσωπικούς λόγους ή σκαλώματα αν θέλετε. Συνδιάζει τα πάντα! Δύναμη, agressive riffs, μελωδίες, σόλο και πολύ συναίσθημα! Από κει και πέρα ιδιαίτερο τραγούδι είναι το Endless Reality. Το πιο γνωστό μας κομμάτι το Sound Of Destruction το οποίο έγινε και videoclip σίγουρα δεν μπορούμε να το βγάλουμε στην απ'έξω.



The Fallen Within : Σας ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο και η στήριξή σας στην ελληνική σκηνή είναι σημαντική και απαραίτητη! Εμείς σαν The Fallen Within θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για το οτιδήποτε!


Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους The Fallen Within για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Page: http://www.thefallenwithin.com/
Facebook Profile: http://www.facebook.com/thefallenwithin
Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/The-FALLEN-WITHIN/219207770701
MySpace Profile: http://www.myspace.com/thefallenwithin
Twitter Profile: http://twitter.com/#!/thefallenwithin
YouTube Channel
: http://www.youtube.com/thefallenwithin
ReverbNation: http://www.reverbnation.com/thefallenwithin




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: