Αποκλειστική Συνέντευξη Των The Skelters Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των The Skelters Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, The Skelters, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 1997 και αποτελείται από τον Angel στα φωνητικά, στην κιθάρα και στα πλήκτρα, τον Daniel στα drums, στα κρουστά, στις δεύτερες φωνές και στα πλήκτρα, τον Stavro στην κιθάρα, στις δεύτερες φωνές και στο μπάσο και τον Teo στο μπάσο.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Skelters;

The Skelters : Η δημιουργία των Skelters έγινε από τον Angel και τον Daniel έχοντας στο μυαλό του ο Angel να φτιάξει μία μπάντα σαν το πρότυπό του, τους Beatles.


RNRT : Από πόσο χρονών ασχολείται με την μουσική ο καθένας από εσάς;
The Skelters : Ο Angel ξεκίνησε 12 χρονών μαθήματα κλασσικής κιθάρας στο ωδείο και έπειτα συνέχισε σε πιάνο, φωνητική, ηλεκτρική κιθάρα και ηχοληψία. Ο Daniel ξεκίνησε 10 χρονών μαθήματα κρουστών στο ωδείο και έχει ήδη το πτυχίο των κρουστών. Ο Stavros ασχολήθηκε πρώτη φορά με την μουσική στα 15 με την βοήθεια και την παρότρυνση του Angel και ο Θοδωρής 15 χρονών.


RNRT : Βγάλατε έναν δίσκο με τίτλο "Explain To Me"....Πώς αισθάνεστε για αυτό το album και πώς πρόηλθε το όνομα του album;

The Skelters : Ο πρώτος μας δίσκος "Explain To Me" είναι ένα album που περιέχει 9 τραγούδια διαφορετικού μουσικού στυλ, ένας δίσκος για τον κάθε ακροατή είτε ακούει "pop" είτε hard rock είτε dance. Το όνομα του album το αποφάσισε ο Angel γιατί ήταν το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι που έγραψα και λόγω του ότι μου καθότανε πολύ καλά σαν τίτλος δίσκου όπως και το "Let It Be" των Beatles. Τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου έχουν γραφτεί μέσα από πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις και είναι αληθινά. Τα τραγούδια "μιλάνε" για τον έρωτα, την παγκόσμια αγάπη και ειρήνη, την κατανόηση, την διαφθορά. Τα κομμάτια "See How Much I Love You" και "Explain To Me" είναι τα tracks του album τα οποία έχουν γίνει και videoclip και μπορεί να τα δεί ο κόσμος και στο YouTube!


RNRT : Ποιο είναι το αγαπημέο τραγούδι του καθένα από εσάς από αυτό το album;

Angel : Θεωρώ το καλύτερο τραγούδι του δίσκου που έχω γράψει το "See How Much I Love You", αλλά μου αρέσει και το "She's A Liar, το "It's A Pity", το "Let's Go Party", το "My Life Has Changed" και το "Explain To Me".

Daniel : Το "Corruption" και το "She's A Liar".

Stavros : Το "She's A Liar" και το "My Life Has Changed".

Thodoris : Το "She's A Liar" και το "It's A Pity".


RNRT : Ποια είναι τα αγαπημένα σας συγκροτήματα;

The Skelters : Οι Beatles, οι U2, οι Queen, οι Led Zeppelin και οι Rolling Stones.


RNRT : Με ποιο από αυτά θα θέλατε να παίξετε μαζί τους πάνω στην σκηνή;

The Skelters : Με τον Paul McCartney, τους U2, τον Robert Plant, τους Rolling Stones, τους Aerosmith και τον Bruce Springsteen.



The Skelters : Keep on Rolling and Rocking!


Το RockN' Roll Town ευχαριστεί τους The Skelters για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.skelters.gr/
MySpace Profile: http://www.myspace.com/skelters
Facebook Profile A: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001263306771&ref=ts
Facebook Profile B: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002472225559
Twitter Profile: http://twitter.com/#!/TheSkelters
Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/TheSkelters




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: