Αποκλειστική Συνέντευξη Των Heaven Inside Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Heaven Inside Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Κέρκυρα, Heaven Inside, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2009 και αποτελείται από τον Κώστα Παπάζογλου στην κιθάρα και στα φωνητικά, τον Χριστουλάκη Σπύρο στην κιθάρα, τον Γιοχάλα Αλέξανδρο στα τύμπανα και τον Γκλαβίνα Ευάγγελο στο μπάσο.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Heaven Inside;

Heaven Inside :  Όταν γνωρίστηκα (Κώστας) με τον Σπύρο (Κιθάρα) τον Οκτώβρη του 2008, υπήρξε κατ'ευθείαν μια μουσική επικοίνωνια.Συνειδητοποιήσαμε οτί, πέρα απο καλή παρέα, κάναμε τα ίδια σχέδια για ένα συγκρότημα το οποίο θα χωρέσει όλες τις κοίνες μας επιρροές. Έτσι ξεκινήσαμε να παίζουμε μουσική οι δυό μας, απογοητευμένοι απο την έλλειψη ατόμων τα οποία θα συμπλήρωναν την παρέα και το συγκρότημα. Ώσπου, σαν από-μηχανής θεός, ξαφνικά εμφανίστηκε μετά από ενάμιση περίπου χρόνο ο Βαγγέλης (Μπάσο). Η χημεία μας ταίριαξε κυριολεκτικά από την πρώτη πρόβα. Οι τρείς μας, λοίπον, θέλωντας να εκφραστούμε απο την μουσική,αποφασίσαμε να δουλέψουμε σε δικό μας υλικό και να πάρουμε πιό σοβαρά το θέμα του συγκροτήματος. Μετά από αρκετές αλλαγές σε drummers έχουμε καταλήξει σήμερα με τον Αλέξανδρο.


RNRT : Στην αρχή λεγόσασταν Grace Of Sorrow....Μετά γιατί αλλάξατε όνομα και πώς προέκυψε το Heaven Inside;

Heaven Inside :  Το Grace Of Sorrow ήταν προσωρινό όνομα και είναι ο τίτλος από ένα κομμάτι μας. Δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε για κάτι μόνιμο, αλλά παρόλαυτα δεν μπορούσαμε να δίνουμε συναυλίες ανώνυμοι, έτσι καταλήξαμε προσωρινά στο Grace of Sorrow καθώς το θεωρήσαμε αρκετά εύηχο όνομα. Παράλληλα ψάχναμε για όνομα επείδη το Grace of Sorrow είναι λιγο μελαγχολικό για όνομα συγκροτήματος και δεν νιώθαμε άνετα. Για τίτλος κομματιού, ναι, αλλά για το όνομα μας, μάλλον οχι...Μιά μέρα λοιπόν ο Σπύρος σκαρφίστηκε το Heaven Inside, το οποίο όνομα λατρέψαμε οι υπόλοιποι, γιάτι ταιριάζει απόλυτα με την μουσική μας έκφραση. Κάτι το οποίο πηγάζει καθαρά απο τα εσωτερικά συναισθήματα και ένστικτα με ειλικρίνεια και χωρίς να προσπαθεί με το ζόρι να γίνει αρεστό.


RNRT : Τι σημαίνει η μουσική για εσάς;


Heaven Inside : Τίποτα λιγότερο από ολόκληρη τη ζωή. Όλοι μας νιώθουμε τη μουσική σαν κάτι υπερφυσικό. Πέρα από την "στεγνή" έννοια της μουσικής (σημειογραφία,νότες κτλ.) δεν εξηγείται. Είναι συναίσθημα. Σε ταξιδεύει μέσα στον ίδιο σου τον ψυχισμό. Είναι σαν μια γέφυρα για το υποσυνείδητο!!!
Ναί,γενικά,μας αρέσει η μουσική (επειδή μακρυγόρησα άσκοπα!)


RNRT : Είχατε συμμετάσχει στο Golden Apple Festival και παίξατε δίπλα σε μεγάλα ονόματα (Until Rain, Firewind κ.α). Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για εσάς;

Heaven Inside : Κάθε συναυλία είναι κάτι το διαφορετικό και όλες έχουν την ομορφία τους. Το Golden Apple ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Οι διοργανωτές πολύ καλοί και πρόθυμοι και το περιβάλλον απίστευτο, αν και προσωπικά πιστεύω ότι ένα τέτοιο ανοιχτό φεστιβάλ δεν είναι η κατάλληλη περίσταση για να γνωρίσεις ένα μικρό συγκρότημα. Όταν βρίσκόμαστε σε ένα μεγάλο φεστιβάλ, για παράδειγμα, τα πρώτα συγκροτήματα πάντα τα χάνουμε, είτε επειδή δεν έχουμε πάει ακόμα, είτε επειδή είμαστε μακριά και πίνουμε μια μπύρα περιμένοντας να δούμε τα μεγάλα ονόματα. Πάλι τα ακούω αλλα ποτέ δεν τα προσέχω, ενώ σε ένα club ακούς όλα τα συγκροτήματα και νιώθεις τον παλμό και το συναίσθημα που θέλουν να βγάλουν. Από την άλλη οι μισοί απο τους Heaven Inside ένιωσαν έκσταση που μοιράστηκαν την ίδια σκήνη με τους Firewind. Προσωπικά (Ευάγγελος) χάρηκα περισσότερο για τους Until Rain (που τους εκτιμούμε ιδιαίτερα), παρά για τους Firewind που δεν απολαμβάνω τη μουσική τους.


RNRT : Αν σας δινόταν η ευκαιρία με ποιά συγκροτήματα θα θέλατε να παίξεται μαζί στη σκηνή;

Heaven Inside :  Είναι πάρα πολλά.Σίγουρα κάποια κοινά σε όλους είναι οι Dream Theater, Tool, Metallica, Opeth και πολλά άλλα οχι μόνο από το χώρο του metal.



Heaven Inside : Ευχαριστούμε πολύ το Rock N' Roll Town για το ενδιαφέρον και την ευκαιρία να μιλήσουμε για το συγκρότημα μας. H αλήθεια είναι ότι δεν το γνωρίζαμε, αλλά είναι τόσο συγκροτημένη και καλοδουλεμένη σελίδα! Δεν υστερεί σε τίποτα από άλλες μεγάλες σελίδες με νέα για τα μουσικά δρώμενα. Συγχαρητηρία για την καλή δουλεία. Ευχόμαστε το Rock N' Roll Town να συνεχίσει έτσι δυνατό και γεμάτο όρεξη.


Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Heaven Inside για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/Heaven-Inside/151771234865443
MySpace Profile: http://www.myspace.com/heaveninsideofficial
Reverbnation: http://www.reverbnation.com/heaveninside




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: