Αποκλειστική Συνέντευξη Των Shiloh Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Shiloh Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Βόρεια Καρολίνα, Shiloh, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2002 και αποτελείται από τον Troy Richardson στην κύρια και ρυθμική κιθάρα, τον Anthony Jones στα φωνητικά και στην κιθάρα, τον Zach Daniel στα drums και στα κρουστά και τον Jeff Badalucco στο μπάσο και στις δεύτερες φωνές.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Shiloh;

Anthony : Ο Troy Richardson (κιθαρίστας), ο Anthony Jones (κιθάρα/φωνητικά) και ο Zach Daniels (drums) όλοι ήρθαν από διαφορετικές μπάντες και αποφασίσανε να φτιάξουν μια κύρια μπάντα πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μπάντες και ξεκίνησαν να ροκάρουν πολύ καλύτερα. Αντικαταστήσαμε τον προηγούμενο μπασίστα με τον Jeff Badalucco (μπάσο/φωνητικά) και ολοκληρώσαμε τους Shiloh.

Jeff : Όπως είπε ο Anthony, μπήκα στην μπάντα ως αντικαταστάτης του μπασίστα μετά από εντολή, Dan Hartman, ο οποίος έπαιζε στην μπάντα ως πληκτράς στα τέλη του 2002. Μπήκα ολοκληρωτικά στις αρχές του 2003 και φρόντιζα για τις bussines της μπάντας το 2005 όταν πήγα στο κολέγιο να πάρω το Bachelor στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μέσω του πανεπιστημίου Strayer από το online πρόγραμμα σπουδών. Οι Shilloh έγιναν ολοκληρωτική tour μπάντα μεταξύ του 2006 και 2008.


RNRT : Τι ακριβώς σημαίνει Shiloh και πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό;

Anthony : Το όνομα Shiloh είναι Εβραϊκό. Στα Εβραϊκά σημαίνει "Το μέρος της ειρήνης, το δώρο του Θεού αυτό στο οποίο ανήκεις. Shiloh είναι επίσης ένα προφητικό όνομα του Μεσσία. Η μάχη του Shiloh  ήταν η πιο προφητική μάχη στον αμερικάνικο εμφύλιο πόλεμο. Όμως πήραμε το όνομα επειδή ο Troy μεγάλωσε στην εκκλησία Shiloh Rd. Έτσι το πήραμε.

Jeff : Αν και το τέλος του δρόμου των γονιών του Troy ονομάζεται Bullhead, ο δρόμος ξεκίνησε σαν εκκλησία Shiloh του Wilson, στην Βόρεια Καρολίνα. Το Shiloh ήταν πάντα ένα όνομα που ο Troy έβρισκε βολικό και η παρηγοριά για το πως έγινε η μπάντα. Ο καθένας μας ένιωσε, βαθιά μέσα του, ότι αυτή η μπάντα μπορούσε να γίνει καλύτερη. Ανεξάρτητα από όλα, θέλαμε να γράψουμε εγκάρδια και γεμάτα αισθήματα τραγούδια, ακόμα και αν μόνο τα προβάραμε και ποτέ δεν τα κυκλοφορούσαμε.


RNRT : Πως αισθάνεστε όταν ο κόσμος έρχεται να σας δει στα live;

AnthonyΌταν εμφανιζόμαστε live, ροκάρουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αντιμετωπίζουμε κάθε live σαν να είναι το τελευταίο μας, δίνουμε στο λαό ό,τι θέλει....ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΝΤΟΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, και ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ! Θέλουμε οι άνθρώποι να αισθάνονται πιο ζωντανοί από ποτέ, όταν είναι μαζί μαςΗ αίσθηση αυτή θα μπορούσε να περιγραφεί ως "Έχουν έκσταση και βρίσκονται σε οργασμό, ενώ είναι σε LSD"

Jeff :  Ή ίσως ακριβώς σαν να έχετε κάποια υγρα brownies, ενώ έχετε επιτύχει μια λεπτή βαθμού ευφορία μέσα από ένα μίγμα κατακερματισμού και όπιο ή υψηλής ποιότητας κάνναβη. Δουλέψαμε σκληρά για να αφήσουμε όλες τις επιρροές μας να συνδέονται με το ίδιο σε όλα μουσικά με κάθε τραγούδι. Το πρώτο του άλμπουμ μαςLifenergy, ήταν σαν ένα μίγμα τραγουδιών, με διάφορα μουσικά στυλ. Ενώ η καταγραφή είναι κάπως ωμή, και το μείγμα είναι κάπως ατελής, τα τραγούδια από μόνα τους είναι ένα μέρος του ποιοι ήμασταν όταν ήμασταν μόνοι. Με το γράψιμο και την καταγραφή του Children Of Interstate αποφασίσαμε να εστιάσουμε περισσότερο σε κάθε τραγούδι για να είναι ένα ολόκληρο πράγμα από μόνο του και όχι μια ομάδα από τα κομμάτια που συνδέονται μεταξύ τους σε παράξενη μουσικά μορφή.


RNRT : Πριν από λίγες μέρες ένα τραγούδι σας έπαιξε στο L.A. Talk Radio....Πώς αισθάνεστε για αυτό;

Anthony : Πρώτα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το L.A. Talk Radio που έπαιξε στον αέρα την μουσική μας. Κάθε φορά που ακούμε τη μουσική μας στο ραδιόφωνο, το απολαμβάνουμε γνωρίζοντας ότι η μουσική μας διοχετεύεται από τα αυτιά, την καρδιά, και τις ψυχές των
μαζών....Αυτό είναι για το ποιο είναι το σήμα της μουσικής μας (SHOCK YOUR SOUL ROCK N' ROLL) και όλα τα σχετικά.

Jeff
: Ο Troy από το πρόγραμμα του Troy στο L.A. Talk Radio απευθύνθηκε σε εμάς στις αρχές του 2010 όταν του είχαμε στείλει ένα τραγούδι μας στο show με e-mail. Από τότε έχει παίξει την μουσική μας πολλές φορές χωρίς καμία εντολή από εμάς. Είμαι τόσο σίγουρος ότι ο Troy παίρνει το χρόνο από την ημέρα του για να παίξει την μουσική μας κατά τη διάρκεια του show, χωρίς ποτέ να έχει κληθεί να το πράξει. Αυτό είναι σίγουρα η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε.


RNRT : Σκέφτεστε να κυκλοφορήσετε κάποιο άλλο album μετά το "Children Of The Intrest Ate";

Anthony
Φυσικά. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε με για να βγάλουμε το τρίτο πλήρη album με το όνομα <<Your Heart>>, το οποίο θα πρέπει να είναι διαθέσιμα στο άμεσο μέλλον. Κρατήστε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά για αυτό!

RNRT : Θέλετε να έρθετε κάποτε να παίξετε στην Ελλάδα;

Anthony : ΝΑΙ. ΌΠΑ!

Jeff : Θα είναι φοβερό να μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο και το χρόνο με τα αδέρφια μου τους Shiloh, ανεξάρτητα από την πρακτική, τις πρόβες, ή την διεθνή εμφάνιση. Είμαι μέσα, και φυσικά ΌΠΑ!



Anthony : ΤΟ ROCK N' ROLL TOWN ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!


Jeff : Ευχαριστούμε που μας βρήκατε στο MySpace!!!! Το Rock N' Roll Town ξέρει από Rock μουσική!!!!


Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Shiloh για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Pagehttp://www.facebook.com/shilohrocks
MySpace Profilehttp://www.myspace.com/shilohnc
Reverbnationhttp://www.reverbnation.com/shiloh
Youtube Channelhttp://www.youtube.com/shilohnc




Steve Xanthis     

Δεν υπάρχουν σχόλια: