Αποκλειστική Συνέντευξη Των Lemonade On Stage Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Lemonade On Stage Στο Rock N' Roll Town

Το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, Lemonade On Stage, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2007 και αποτελείται από τον Philip Mouza στα φωνητικά και την κιθάρα, τον Dimitri Rombo στα drums, τον Sotiri Patsalia στο μπάσο και τον Chris Michailidi στην κιθάρα και την τρομπέτα.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Lemonade On Stage;


Lemonade On Stage : Ο Philip είχε ένα συγκρότημα στο οποίο μάλωνε με τον άλλο κιθαρίστα και έτσι αποφάσισε να φτιάξει μία δική του μπάντα, η οποία να είναι όπως αυτός την θέλει. Στην αρχή τους Lemonade On Stage αποτελούσαν ο Philip, ο Dimitris και ο Chris και μετά από ενα χρόνο ήρθε και ο Sotiris.


RNRT : Πώς προήλθε το όνομα του συγκροτήματος;

Lemonade On Stage : Το χαρακτηριστικό της πόλης ήταν πολύ βαρύ και θέλαμε κάτι ελαφρύ για να διασκεδάζουμε τον κόσμο. Επίσης, σκοπός μας ήταν να περάσουμε υπονοούμενα, υπονούμενα με κουζινικά σκεύη διότι το όνομα μας σχετίζεται με την blues. Γενικά, το λεμόνι συνδέεται με την ελαφρότητα και με το μουσικό ένστικο που θέλαμε να έχει η μπάντα και να μην στηρίζεται στην μελέτη.


RNRT : Τι σημαίνει για εσάς η μουσική;

Lemonade On Stage : Η μουσική είναι αγάπη για εμάς. Θέλουμε να παίζουμε να ακούμε και γενικά να συναναστρεφόμαστε γύρω από αυτή. Μόνο θετικά έχεις να πάρεις από την μουσική. Δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ, αντιθέτως μας έχει γοητεύσει.


RNRT : Κυκλοφορήσατε ένα album με όνομα "Freedom"....Πώς αισθάνεστε για αυτό;

Lemonade On Stage : Για κάποιους ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά νιώθουμε υπέροχα και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο.


RNRT : Ποίο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από αυτόν τον δίσκο;


Lemonade On Stage : Το Somebody.


RNRT : Ποια είναι η γνώμη σας για την μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα; Πιστεύετε ότι τα ελληνικά group έχουν την ίδια απήχηση με τα ξένα group;

Lemonade On Stage : Δεν υπάρχει στην Rock. Δεν κάθονται να ακούνε νέες παραγωγές, διότι <<τσιμπάνε>> ότι ακούγεται στο ραδιόφωνο. Γενικά δεν ψάχνουν.
Δεν έχουμε καμία διαφορά με τις νέες ξένες μπάντες. Υπάρχουν καλές μπάντες και μέσα και έξω, αλλά είναι δύσκολο να προχωρήσουν.


RNRT : Πιστεύετε ότι τα μεγάλα ελληνικά συγκροτήματα <<θάβουν>> τα συγκροτήματα που προσπαθούν να βγουν τώρα;


Lemonade On Stage : Όχι, ίσα ίσα που κατάφεραν το αντίθετο. Φέρανε κόσμο στην Rock ελληνική μουσική σκηνή. Όταν ένα συγκρότημα θέλει να ξεκινήσει δεν μπορεί να το κάνει με καθαρά δικά του αλλά χρειάζεται και διασκευές. Γενικά, θες ένα υλικό για να ξεκινήσεις.


RNRT : Θα παρομοιάζατε το συγκρότημα σας με κάποιο άλλο ως προς το είδος;

Lemonade On Stage : Το είδος των Lemonade On Stage είναι swing, rock, coyntry κ.α. Προσπαθούμε να μην αντιγράψουμε τους άλλους. Η φόρμα του συγκροτήματός μας είναι καθαρά η κλασική αμερικάνικη.




Lemonade On Stage : Το Rock N' Roll Town είναι μία πολύ καλή προσπάθεια. Έχει ξεκινήσει δυνατά και είναι καλά σχεδιασμένο. Καλή συνέχεια.



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Lemonade On Stage για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Page: http://www.facebook.com/LemonadeOnStage


Το Rock N' Roll Town με τον τραγουδιστή και τον μπασίστα των Lemonade On Stage



Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: