Το Schoolwave Πάει Μέγαρο Με Μία Ματιά - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Το Schoolwave Πάει Μέγαρο Με Μία Ματιά


Στις 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το event "Το Schoolwave Πάει Μέγαρο". Μέρος πήραν διάφορες μπάντες, οι οποίες είχαν παίξει και στο Schoolwave το καλοκαίρι και κάποια άλλοι καλλιτέχνες. Αποτελούταν από δύο μέρη. Στο πρώτο οι μπάντες παρουσίαζαν δικά τους κομμάτια και στο δεύτερο μέρος εκτελούσαν κομμάτια του Χατζηδάκη. Το Rock N' Roll Town παρευρέθηκε στο "Schoolwave Πάει Μέγαρο".

Το πρώτο μέρος άνοιξαν οι Chinese Basement με την μοναδική τους παρουσία πάνω στην σκηνή και ακολούθησαν οι The Overjoyed 32, οι οποίοι έκαναν το κοινό να διασκεδάσει πάρα πολύ παίζοντας τη διασκευή σε Rock version του What A Wonderfull World του Louis Armstrong την οποία εκτέλεσαν και πάρα πολύ ωραία.

Την σειρά στην σκηνή του κήπου του Μεγάρου πήραν οι World ConquErrors, οι οποίοι ήταν πραγματικά εκπληκτικοί. Έκαναν τον κόσμο να χτυπιέται με τα κομμάτια τους όπως το Smoking Rainbow και το Ocean Of The Brave, αλλά και να χορευουν με την γνωστή τους διασκευή του Riders On The Storm των The Doors. Την εμφάνισή τους έκλεισαν με μία Rock ωραία "χορογραφία" πηγαίνοντας μπροστά από τον drummer, ο οποίος τους χτυπούσε τα τύμπανα σαν να τους έβαζε να παίξουν για αυτόν.


Το τέλος του πρώτου μέρους έκλεισε ένα πολύ ωραίο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη οι Chick n' Blues. Πολύ ωραία μουσική, πολύ καλή σκηνική παρουσία καθώς είχαν το δικό τους στυλ και πολύ ωραία φωνή από την τραγουδίστρια της μπάντας. Την εκπληκτική τους εμφάνιση ήρθε να πλαισιώσει το κοινό που χόρευε.



Στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκαν οι Musica Ficta, οι οποίοι εκτέλεσαν κομμάτια του Χατζηδάκη αλλά και οι Rosebleed. Το γνωστό συγκρότημα έπαιξε ένα κομμάτι με μία ξεχωριστή μουσική.


Έπειτα  εμφανίστηκαν οι World ConquErrors, οι οποίοι έπαιξαν το Αστέρι του Βοριά και το Μην Τον Ρωτάς Τον Ουρανό και τον Κεμάλ σε μία Rock μοναδική version την οποία απόλαυσαν πολλοί. Την βραδιά ήρθαν να κλείσουν οι Chinese Basement, οι οποίοι εκτέλεσαν και αυτοί τραγούδια του Χατζηδάκη.


Το Schoolwave Πάει Μέγαρο ήταν μία ξεχωριστή βραδία και θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στα μυαλά όσων παρευρέθηκαν εκεί.




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: