Αποκλειστική Συνέντευξη Των Barb Wire Dolls Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Barb Wire Dolls Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Κρήτη, Barb Wire Dolls, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελείται από την Ιsis Queen στα φωνητικά, τον Pyn Doll στην κιθάρα, τον Voodoo Doll στο μπάσο και τον Krash Doll στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Barb Wire Dolls;

Barb Wire Dolls : Οι Barb Wire Dolls ξεκινήσανε το 2008 στο Αβδού της Κρήτης στο "Ikarous Artist Commune", όπου εκεί γνωρίστηκαν ο Pyn και η Isis. Οι δυο τους εμνευσμένοι από την Punk μουσική, αποφάσισαν να ξεκινήσουνε μία καινούρια Punk Rock σκηνή στην Κρήτη βασισμένη στην Punk Rock σκηνή του 77' στο Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Πολύ γρήγορα δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν και στην Αθήνα, όπου ξεκίνησαν για μεγάλα συγκροτήματα του εξωτερικού, όπως τους Bouncing Souls"" κτλ. Επίσης. κατά την διαμονή μας στην Αθήνα, ανάλαμβαν να φιλοξενήσουν Punk Rock βραδιές στο γνωστό bar "Intrepid Fox".


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό;

Barb Wire Dolls : Είναι απλό, πρώτα ακούς τους New York Dolls, μετά το τραγούδι Barbed Wire Love από τους Stiff Little Fingers, μετά πετάς και την Isis Queen που είναι Punk Rock Barbie, τα βάζεις όλα μαζί....


RNRT : Τι βρίσκεται στην Punk μουσική που δεν βρίσκεται στην Rock και στην Metal;

Barb Wire Dolls : Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει Punk Rock, δεν χρειάζεσαι πεταλιέρες ούτε πανάκριβες κιθάρες. Τα τραγούδια δεν έχουν πεντάλεπτα solo ούτε την φωνή της Μαρία Κάλλας. Κανείς από εμάς δεν έχει μουσική εκπαίδευση, απλά θέλουμε να εκφραστούμε μουσικά. Η Punk μουσική είναι η φωνή που βγαίνει από τους δρόμους.


RNRT : Τώρα παίζεται στην Αμερική....Ποια είναι η γνώμη σας για την Αμερική και την Ελλάδα;

Barb Wire Dolls : Η διαφορά είναι ότι ο μέσος Αμερικάνος ακούει Punk Rock και ο μέσος Έλληνας ακούει σκυλάδικα!!!! Η μουσική αγορά εδώ είναι τεράστια σε σύγκριση με την Ελλάδα, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και μεγαλύτερος ανταγωνισμός εδώ. Καταφέραμε να έρθουμε από την Ελλάδα όπου περνάει τα χειρότερα αυτή την περίοδο, και να κατακτήσουμε την Αμερική.

RNRT : Θα θέλατε να κάνετε ένα live στην Ελλάδα;

Barb Wire Dolls : Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας....Ανυπομονούμε να τα ξανασπάσουμε στην Ελλάδα!!!!

RNRT : Έχετε βγάλει ένα τραγούδι που λέγεται "Punk The Fussies (Fuck The Pussycat Dolls)"....Ποιος είναι ο λόγος που βγήκε αυτό το τραγούδι;

Barb Wire Dolls
: Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με την ψεύτικη φτιαχτή μουσική σκηνή όπου ζούμε και ακούμε τώρα! Δεν έχουμε κάτι με τις κοπέλες από τις Pussycat Dolls ούτε τις γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά αυτό που μας τρελαίνει είναι ότι όλες οι δισκογραφικές ρίχνουν εκατομμύρια σε ψευτο pop συγκροτήματα και δεν δίνουν ευκαιρίες σε καινούριους καλλιτέχνες!!!! Έτσι τους λέμε Fick Off, we do it our way!!!! Fuck The Pussies And Fuck The Pussycat Dolls!!!!



Barb Wire Dolls : Συνεχίστε να Rockάρετε και να δίνεται την ευκαιρία να ακουστούν οι Έλληνες Rockers. Rock Riot an Rip it up baby!!!!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Barb Wire Dolls για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: www.barbwiredolls.com
Facebook Page: www.facebook.com/barbwiredolls 







Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: