Αποκλειστική Συνέντευξη Των Ocean Mind Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Ocean Mind Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Αθήνα, Ocean Mind, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελείται από τον Zach D. στα φωνητικά, το πιάνο και το μπάσο, τον Peter P. στην κιθάρα και τον Lefty P. στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Ocean Mind;

Ocean Mind
: Οι Mind Ocean  ξεκίνησαν από τρεις συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο όνειρο ως ανάγκη: την εξερεύνηση της μουσικής και ειδικά της rock, heavy rock, psychedelic rock, ακόμη και progressive αναμιγνύονται στους Ocean, όπως εμείς εξερευνούμε τα μουσικά βάθη από επιθυμία . Αυτό το είδος της επιθυμίας έχουμε, γι 'αυτό είμαστε μαζί από τον Ιούνιο του 2008 και συνεχίζουμε! Λοιπόν, εμείς δεν προσπαθούμε να είμαστε διαφορετικοί, για τον σκοπό αυτό είναι ακριβώς ο συνδυασμός των διαφορετικών επιρροών που έχουμε ως μεμονωμένοι μουσικοί. Έτσι, δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση το να κάνουμε!

RNRT : Πώς σας ήρθε το όνομα αυτό στο μυαλό;

Ocean Mind
: Το όνομα ήρθε τόσο ως μια εξερεύνηση σε έναν ωκεανό ήχων και  όσο ως ένα πνευματικό ταξίδι, ακόμη και αν ο ήχος μας είναι αρκετά βαρύς για να σε αφήσει να σκεφτείς. Θα μπορούσες να απαντήσεις σε αυτό  "γιατί να μην είναι Ocean Minds;" Λοιπόν....Είμαστε τρεις, αλλά μέσα από τη μουσική είμαστε ΈΝΑ.

RNRT : Τι σημαίνει η μουσική για εσάς;

Ocean Mind
Η μουσική είναι το Άλφα και το Ωμέγα στη ζωή μας, το πάθος μας και η επιθυμία μας να εκφρασουμε τους εαυτούς μας και να επικοινωνούμε με τον κόσμο. Να νιώθουμε ως ΈΝΑ....Η μουσική είναι η μητρική μας γλώσσα ούτως ή άλλως.

RNRT : Ποιες είναι οι αγαπημένες σας μπάντες;

Ocean Mind
: Οι αγαπημένες μας μπάντες είναι οι Queens Of The Stone Age, The Cult, Danzig, Black Sabbath, 16-Horse Power, Pink Floyd, Rush, Atomic Rooster....Η λίστα είναι αμέτρητη!

RNRT : Με ποιά από αυτές τις μπάντες θέλετε να παίξετε μια μέρα;

Ocean Mind
Θα θέλαμε να παίξουμε με τους Black Sabbath, οι οποίοι είναι μια τόσο μεγάλη επίδραση σε μας! Έχουμε διαβάσει στον "Τύπο" ότι οι Black Sabbath ηχογράφούν το νέο album τους και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν περιοδεία....γιατί όχι; Τώρα που έκανα την ευχή μου μπορώ να σβήσω το κερί;


RNRT : Που μπορεί ο κόσμος να σας δει ζωντανά αυτόν τον καιρό;

Ocean Mind
: Μόλις επιστρέψαμε από το Λος Άντζελες για την εγγραφή του δεύτερου album μας στο Swing House Studio που παράγεται από την Lee Popa (προηγούμενες δουλειές της με τους Tool, Korn, The Cult, Ministry, Killing Joke). Παρά το γεγονός ότι ψάχνουμε για ένα label μία διαχείριση για να προώθησουμε την ηχογράφισή μας, θα πάμε για να το παρουσιάσουμε πριν από την κυκλοφορία του, για να πάρει vibes από τους ανθρώπους. Σχεδιάζουμε την πρώτη μας συναυλία τον Δεκέμβριο και καταφέρνουμε να κλείσουμε και άλλα show στο 2012.


Ocean Mind : Ευχόμαστε στο Rock N' Roll Town τα καλύτερα, να συνεχίσει να υποστηρίζει νέες μπάντες και να μοιράζεται την μουσική με πάθος. Ωραία προσπάθεια από πραγματικούς λάτρες της Rock, το εκτιμάμε αυτό!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Ocean Mind για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/OCEAN-MIND/140097386480
Myspace Profile: http://www.myspace.com/zachsoceanmind
Twitter Profile: http://twitter.com/#!/oceanmindband
Revebnation: http://www.reverbnation.com/oceanmind



Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: