Αποκλειστική Συνέντευξη Των Memories Of A Dead Man Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Memories Of A Dead Man Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Παρίσι, Memories Of A Dead Man, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Αποτελείται από τον Ben D στην κύρια κιθάρα και στην σύνθεση, τον Peter D στα φωνητικά, τον Tony G στην κιθάρα, τον Audrey H στο μπάσο και στις δεύτερες φωνές, τον Jef E στα drums και τον Thomas S στο πιάνο και στο τσέλο.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Memories Of A Dead Man;

MOADM : Η αρχή έγινε πριν από 7 χρόνια. Έκανα λοιπόν τραγούδια και είχα μία προθυμία να
 εκφράσω λίγο αυτές τις συνθέσεις. Στην αρχή, ήταν ο Julian, ο οποίος ήταν ο drummer μέχρι πριν από λίγους μήνες και στη συνέχεια δοκίμασε με μερικούς μουσικούς για να επεκτείνει και να αναπτύξει όλα αυτά. Να κάνει δηλαδή μία πραγματική μπάντα γύρω από τους τίτλους μου. Όλα πήραν γρήγορα ένα μουσικό επίπεδο και μας πήρε λίγο καιρό να βρούμε έναν καλό τραγουδιστή.


RNRT : Πώς αποφασίσατε να έχετε αυτό το όνομα;

MOADM : Θέλαμε κάτι που συνεπάγεται στη μετάβαση του ανθρώπου στη γη, δηλαδή τις αξίες, τις αμφιβολίες, τα ελαττώματα του. Το όνομα "Memories Of A Dead Man" βγήκε και περιλαμβάνει επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχει <<πραγματικός θανάτος>>.


RNRT : Πότε αρχίσατε να ασχολείστε με την μουσική;

MOADM
: Από την πλευρά μου (drummer) ασχολούμαι εδώ και 15 χρόνια και τα άλλα μέλη του συγκροτήματος εδώ και 10 χρόνια!!!! Η μουσική είναι για όλους μας το πραγματικό μας πάθος.


RNRT : Ποιες μπάντες ακούγατε όταν ήσασταν παιδιά;

MOADM
: Όταν ήμασταν παιδιά φυσικά ακούγαμε Metallica, Iron Maiden, Slayer....αλλά οι μπάντες που μας επιρρέασαν πραγματικά, είναι πιο πιθανόν οι Tool, Machine head, Poison Well, Neurosis, Deftones, Alice In Chains.


RNRT : Πώς νιώθετε για το νέο EP που κυκλοφορήσατε;

MOADM
: Πολύ καλλα!!!! Οι αποδόσεις είναι πολύ καλές, και αυτός ο δίσκος ήταν μια πραγματική πρόκληση για εμάς {Πρόκληση, να καταγράφει τα πάντα σε 5 ημέρες (φωνή / μουσική και mix)} και βγαίνουν προς τα έξω καλά κομμάτια που έχουμε την ευχαρίστηση πραγματικά να παίξουμε στη σκηνή.



MOADM : Χάρη σε σας μπορούμε να διαδώσουμε τα λόγια για το συγκρότημα και τη μουσική μας
και ελπίζουμε να γίνουμε η νέα πόλη του rock n 'roll σε όλο τον κόσμο.



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Memories Of A Dead Man για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/MEMORIES-OF-A-DEAD-MAN/63906316034
ΜySpace Profile: http://www.myspace.com/memoriesofadeadman





Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: