Αποκλειστική Συνέντευξη Των Indiependents Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Indiependents Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Αθήνα, Indiependents, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2010 και αποτελείται από τον Johnny στο πιάνο και στα φωνητικά, τον Maiev στο μπάσο, τον Xenio στην κιθάρα και τον Alex στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Indiependents;

Indiependents : Οι Indiependents γεννήθηκαν από την ανάγκη έκφρασης, μέσω της μουσικής και των στίχων που απαρτίζουν τα κομμάτια της μπάντας. Δεν προηγήθηκε κάποια ιδιαίτερη συζήτηση ή σκέψη,απλά 4 άτομα που γνώριζαν κάποια μουσικά όργανα και είχαν φιλικές σχέσεις αποφάσισαν να ξεκινήσουν να παίζουν μαζί. Τουλάχιστον έτσι ξεκίνησε αρχικά το σχήμα,στην πρώιμή του μορφή.


RNRT : Τι σημαίνει αυτή η μπάντα για εσάς;

Indiependents : Σημαίνει πάρα πολλά πράγματα,χωρίς αμφιβολία!! Όλοι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, μας αρέσει να παίζουμε μαζί μουσική και απολαμβάνουμε το να είμαστε μέλη του σχήματος αυτού που ακούει στο όνομα Indiependents. Από το χρόνο που περνάμε μαζί, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που μοιραζόμαστε, τις εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει, τα αστεία αλλά και τα όμορφα ή άσχημα πράγματα που έχουn συμβεί στη μέχρι τώρα διαδρομή, είναι ξεκάθαρο ότι κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας.


RNRT : Θα παρομοιάζατε το συγκρότημά σας με κάποιο ξένο μεγάλο συγκρότημα;

Indiependents :  Παρόλο που είναι σίγουρο ότι κάθε μπάντα έχει τις επιρροές της και τα συγκροτήματα ή καλλιτέχνες που θαυμάζει, δεν νομίζουμε ότι μπορούμε να παρομοιάσουμε τους εαυτούς μας με κάποιο γνωστό, μεγάλο συγκρότημα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε ένα δικό μας ήχο, μια ταυτότητα στα τραγούδια και τους στίχους μας, η οποία,παρά το "φιλτράρισμα" ποικίλων επιρροών, στο τέλος καταλήγει να είναι προσωπική. Υπάρχουν πάρα πολλά σχήματα που θαυμάζουμε και εκτιμούμε, αλλά δεν μπορούμε να διαλέξουμε ένα που να θεωρούμε ότι έχουμε τόσα πολλά κοινά μεταξύ μας!


RNRT : 'Eχετε παίξει ως support στους Rosebleed και στους Cyanna....Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Indiependents : Οι Rosebleed και οι Cyanna είναι δύο από τα πιό αξιόλογα συγκροτήματα που έχουν ξεπηδήσει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική σκηνή, με αξιοσημείωτη πορεία στη δισκογραφία αλλά και στα lives που έχουν δώσει. Οπότε, δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε χαρούμενοι και να νιώθουμε τιμή που έχουμε βρεθεί στον ίδιο συναυλιακό χώρο και έχουμε "ζεστάνει" το κοινό πριν την εμφάνισή τους. Μια εμπειρία που σίγουρα μας δίδαξε αρκετά. Με τους Rosebleed ανοίξαμε μια δική τους συναυλία ενώ αντίθετα με τους Cyanna, παίζαμε πρίν βγούν εκείνοι, ως headliners, στα πλαίσια ενός φεστιβάλ που είχε γίνει στο Κύτταρο. Είχαμε και το ίδιο καμαρίνι, αν και δεν βρεθήκαμε από κοντά!!!! Παίζαμε αρκετά νωρίτερα εμείς....


RNRT : Με ποιο συγκρότημα θα θέλατε να κάνετε live;

Indiependents : Με οποιοδήποτε συγκρότημα έχει κάτι να πεί με τη μουσική, τους στίχους και την αισθητική του. Υπάρχουν πάρα πολλές καλές μπάντες εκεί έξω, με τις οποίες θα μας ενδιέφερε να δώσουμε από κοινού μια συναυλία. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις!


RNRT : Ετοιμάζεται κάτι αυτόν τον καιρό;

Indiependents : Η αλήθεια είναι ότι μας πετύχατε ακριβώς τη στιγμή που ετοιμάζουμε πολλά νέα πράγματα! Οι Indiependents υπήρξαν ανενεργοί για ένα διάστημα κατά το προηγούμενο έτος, εξαιτίας διάφορων λόγων και τώρα, ανανεωμένοι, με δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεση, γράφουμε νέα κομμάτια, έχουμε ήδη κλείσει ηχογραφήσεις και προγραμματίζουμε live. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι όλοι με το υλικό που έχουμε στα χέρια μας, το οποίο ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε ζωντανά στο κοινό το συντομότερο δυνατό. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται σχετικά με νέα των Indiependents,
 καινούρια κομμάτια, συναυλίες, ή απλά να επικοινωνήσει μαζί μας, μπορεί να τσεκάρει τη σελίδα της μπάντας στο facebook.



Indiependents : Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Rock N' Roll Town για αυτή τη συνέντευξη και το ενδιαφέρον που εκδήλωσε πρός το πρόσωπό μας. Το blog είναι πολύ καλοφτιαγμένο, με ωραία κείμενα και αισθητική και ευχόμαστε να συνεχίσει να μας ενημερώνει πάνω σε μουσικά -ή και μη- ζητήματα, όπως κάνει μέχρι τώρα πολύ καλά!!!!


Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Indiependents για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Page: http://www.facebook.com/Indiependents
MySpace Profile: http://www.myspace.com/indiependentsgreece
Revebnation: http://www.reverbnation.com/indiependents




Steve Xanthis   

Δεν υπάρχουν σχόλια: