Νέα Εμφάνιση Του Ιού Η5Ν1 Προέρχεται Από Την Καρλσρούη - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Εμφάνιση Του Ιού Η5Ν1 Προέρχεται Από Την Καρλσρούη


Η γρίπη των πτηνών rockάρει με τον ιό H5N1 από το χωριό dembeschaulichen Zaisenhausen κοντά στην Καρλσρούη.


Οι Boris, Bernhard, Thomas, Marc και Bernd εξάπλωσαν αυτόν τον rock ιό πολύ επιθετικά πάνω από ολόκληρη την Γερμανία. Τα μέλη της μπάντας έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας, καθώς είναι και από τις πιο <<επιθετικές>> έκδοσεις του rock στην Γερμανία.
Ο ιός είναι εξαιρετικά μεταδοτική και επιθετική ασθένεια, όπως ακριβώς η μουσική της μπάντας. Στην αρχή θέλανε να ξεχωρίζουν με ένα όνομα του συγκροτήματος και μία υψηλής αξίας αναγνώριση της μάζας από το πολύ πιασάρικο γερμανικό rock που παίζουν.

Το φάσμα θεμάτων των τραγουδιών τους κυμαίνονται από τα περιβαλλοντικά προβλήματα σε σχέση με κουτά θέματα της ημέρας. Ο ήχος της μπάντας είναι σκληρός και αδιάλλακτος και δεν κρύβει τις επιρροές του από blues, Rock 'n Roll και hard rock. Όλα τα προηγούμενα τραγούδια γράφτηκαν από τον Boris Hubel.
Παραστάσεις από το συγκρότημα στο Βερολίνο, Στουτγάρδη, Καρλσρούη, Pforzheim έδειξαν κάποια καλή ανταπόκριση από το κοινό. Η δημιουργικότητα του συγκροτήματος απέχει πολύ από εξαντληθεί, και η μουσική της μπάντας ικετεύει να ακουστεί από ένα ευρύτερο κοινό. Οι συναυλίες του συγκροτήματος χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλά H5N1.

Η μπάντα έχει από 1/2/2012 για την υποστήριξη της διαχείρισης του <<AgenturMMM-Artist-Management", σε συνεργασία με το Γερμανικό NewcomerRadio και την Amber-Music.

Δεν υπάρχουν σχόλια: