Αποκλειστική Συνέντευξη Των Black Sand Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Black Sand Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Αυστρία, Black Sand, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 1984 και αποτελείται από τον Walter Weber στα φωνητικά, τον Richard Pfanzelter στο μπάσο, τον Wolfi Mouka στην κιθάρα, τον Ingo Kempf στα drums και την Daniela Haag στις δεύτερες φωνές.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Black Sand;

Black Sand : Οι καρδιές μας χτυπούν για Rock! Επομένως σίγουρα καταλάβατε ότι η εμπορική μουσική που παίζεται κυρίως στο ραδιόφωνο δεν πληρούσε τις ψυχές μας. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη δική μουσική, τους Black Sand.


RNRT : Τι σημαίνει αυτή η μπάντα για εσάς;

Black Sand
: Για τους περισσότερους από όλους τους Black Sand είναι μια συναισθηματική και δημιουργική προπόνηση για μας. Όλα τα μέλη είναι φίλοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ως εκ τούτου Black Sand σημαίνει φιλία, προπόνηση στη σκηνή, μεγάλη εμπειρία στα πιο καυτά σημεία σε όλη την Ευρώπη και πέρα, αν μπορούσες να δεις τους οπαδούς μας....!


RNRT : Έχει το συγκρότημα σας επιρροές από άλλες μπάντες; Αν ναι ποιες είναι αυτές οι μπάντες;

Black Sand : Παρόλο που επηρεαστήκαμε από τη μουσική των Beatles, Stones, Hip Hop, Hard Rock, Blues καθώς και κλασική μουσική, δημιουργήσαμε το δικό μας μοναδικό ήχο. Τον περασμένο Δεκέμβριο, φέραμε το πολύ γνωστό κλασικό μουσικό Kate Shortt από το Λονδίνο στην Αυστρία για να παίξει μια συναυλία μαζί μας. Ήταν ένα συναρπαστικό γεγονός!


RNRT : Κυκλοφορήσατε 9 CD....Ποιο από αυτά τα cd είναι το αγαπημένο από κάθε μέλος του συγκροτήματος;

Black Sand : Δεν έχουμε ένα αγαπημένο CD, γιατί το καθένα είναι ένα έργο που από μόνο του, αντιπροσωπεύει ένα ειδικό χρονικό διάστημα στη ζωή μας.


RNRT : Κυκλοφορήσατε CD και ένα DVD....Ποια από αυτές τις δύο δουλειές πιστεύετε ότι δείχνει το <<αληθινό πρόσωπο>> των Black Sand;

Black Sand
: Το DVD είναι το πιο αγνό και πιο αυθεντικός τρόπος για να αισθανθεί κάποιος τους Black Sand. Μας αρέσει να εμφανιζόμαστε επί σκηνής, να αισθανόμαστε τα συναισθήματα, να γινόμαστε ένα με το κοινό....αξέχαστες στιγμές.


RNRT : Που μπορεί ο κόσμος να σας δει ζωντανά αυ΄τη την χρονική περίοδο;

Black Sand
: Αν σας αρέσει να έχετε την εμπειρία των Black Sand, μπορείτε να μας ακούσετε σύντομα στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Αγγλία (το καλοκαίρι) και σε κάθε έκτακτη θέση που θα μας προσκαλούν.



Black Sand : Συγχαίρουμε το Rock N' Roll Town για την εξαιρετική <<γεύση>> του....Αλλά σοβαρά, δουλειές όπως η δική σας κρατάει ζωντανό το Rock 'n' Roll!!! ROCK ON!!!!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Black Sand για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.blacksand.at/




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: