Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Στολές Για Rockάδες Και Metalάδες Καρνάβαλους

Οι Απόκριες είναι μία ξεχωριστή γιορτή θα μπορούσα να πώ για πολλούς λόγους.

Καταρχάς, ντυνόμαστε όλοι ότι γουστάρουμε χωρίς να μας νοιάξει τι θα πουν οι υπόλοιποι.
Επίσης κάποιοι/ες εκδηλώνουν τον πραγματικό τους εαυτό μέσα από την στολή τους σε αυτή την γιορτή χωρίς να τους ανησυχούν οι κριτικές που θα δεχτούν από τους άλλους.
Και τελευταίο και σημαντικότερο κάποιες φαντασιώσεις των αγοριών γίνονται πραγματικότητα, διότι τα κοριτσάκια αποφασίζουν να ντυθουν νοσοκόμες, αστυνομικίνες, φανταρίνες, δασκάλες και πολλά άλλα.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και μία ομάδα παιδιών που θέλουν στις Απόκριες να γίνουν λίγο πιο Rock και να ντυθούν σαν έναν Rockstar ή κάτι ανάλογο που να έχει σχέση με την Rock και Metal πλευρά.

Γιαυτό τον λόγο είναι ο Rock N' Roller εδώ! Για να σας προτείνει κάποιες στολές και ιδέες ώστε να γίνετια πιο Rock και πιο Metal αυτές τις Απόκριες.

Στολή Νο1. Ντυθείτε ένα από τα μέλη του πολύ γνωστού συγκροτήματος, που ακούει στο όνομα Kiss. Θα κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά αξίζει και μπορείτε να την βρείτε σε πολλά καταστήματα.


Στολή Νο2. Ντυθέιτε ο Freddie Mercury από τους Queen. Και αυτό βέβαια θα κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά θα την βρείτε αυτή την στολή σε πολλά καταστήματα.
Στολή Νο3. Πάρτε μία περούκα ZZ TOP, η οποία είναι πολύ φθηνή και μπρείτε να την βρείτε αν ψάξετε στο internet. Τώρα βέβαι αν θα μοιάζεται και λίγο με τον χαρακτήρα από το Adam's Family με τα πολλά μαλλία μην σας downιάσει, απλά πείτε ότι είναι Double Fast.
Στολή Νο4. Αυτή η στολή είναι ομαδική. Πάρτε την παρέα σας και ένα μουσικό όργανο ο καθένας σας και ντυθείτε συγκρότημα. Τώρα θα μου πείτε πως να πάρετε τα drums!? Πάρτε ένα τουμπερλέκι ή αν είναι πηγαίνετε στα Jumbo και πάρτυ κάποια που είναι για μικρά παιδιά.Στολή Νο5. Αυτή η στολή θέλει λίγο φαντασία και πολύ θάρρος. Βγείτε έξω γυμνός/η και βάλτε μία κιθάρα να ακουμπάει στον κόλο σας. Έτσι θα έχετε ντυθεί κθάρα του κόλου.

Καλές Απόκριες Σε Όλες Και Σε Όλους Σας....!!!!

Υ.Γ. Αν ντυθεί εμφανίσιμη κοπέλα το τελευταίο (δηλαδή κιθάρα του κόλου να επικοινωνήσει μαζί μου....Ευχαριστω!).


Το άρθρο αυτό έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα γιατί έχω ψυχολογικά προβλήματα....!!!!
Rock N' Roller
 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates