Αποκλειστική Συνέντευξη Των Blackhearts Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Blackhearts Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Λονδίνο, Backhearts, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2011 και αποτελείται από τον Andy Smith στα φωνητικά, τον Stuart Cooney στην κιθάρα, τον Phill De Hovre στο μπάσο και τον Jay Lewis στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Blackhearts;

Blackhearts : Ξέραμε ο ένας τον άλλον από το μουσικό κολέγιο στο Λονδίνο. Ο Andy και ο Stu (τραγουδιστής και κιθαρίστας), ήταν σε μια μπάντα η οποία είχε σπάσει και ήθελαν ακόμα να παίζουν μουσική ροκ μαζί και έτσι στράφηκαν στους φίλους Phil και Jay (μπάσο και τύμπανα), οι οποίοι είναι οι καλύτεροι παίκτες στο σχολείο και το πήραμε από εκεί!


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό;

Blackhearts : Μας είχαν προσφέρει μια συναυλία αρκετά νωρίς και χρειαζόμασταν ένα όνομα γι 'αυτό προσπάθησα να καταλάβω κάτι που ένωνε τους 4 από εμάς μαζί. Συνειδητοποιήσαμε την πρώτη φορά που πήγαμε ποτέ έξω πίνοντας μαζί ήταν στο "The Black Heart" στο Κάμντεν έτσι πήγαμε με το "Blackhearts".


RNRT : Τι σημαίνει η μουσική για εσάς;

Blackhearts : Είναι τα πάντα για μας. Όλοι παίζουμε μουσική με πλήρες ωράριο και χρειάζεται σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να μπούμε σε αυτή τη θέση. Όλοι μας μεγαλώσαμε ακούγοντας όλα τα είδη των διαφορετικών στυλ μουσικής με το όνειρο ότι μια μέρα θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε σε αυτήν 24/7!


RNRT : Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές του συγκροτήματος;

Blackhearts : Είμαστε μεγάλοι οπαδοί των alternative rock συγκροτημάτων όπως οι Incubus, Foo Fighters, White Stripes και Nine Inch Nails, αλλά επίσης φέρνουμε σε jazz και blues επιρροές.


RNRT : Με ποια μεγάλη μπάντα θα θέλατε να παίξετε μαζί κάποια στιγμή στο μέλλον;

Blackhearts : Όλες τις παραπάνω! Πλέον αγαπάμε να παίζουμε με μπάντες που γνωρίζουμε προσωπικά. Έχουμε μια καλή σκηνή στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή με πολλά πραγματικά cool και ανερχόμενα συγκροτήματα ροκ και έτσι είναι ωραίο να συμμετέχουμε σε έναν βόμβο!


RNRT : Θα θέλατε να κάνατε κάποια στιγμή μία συναυλία εδώ στην Ελλάδα;

Blackhearts : Απολύτως! Θα θέλαμε να ταξιδέψουμε στον κόσμο με τη μουσική μας και θα θέλαμε να έρθουμε να παίξουμε στην Ελλάδα. 2 από τους συγκατοίκους του Andy είναι κλασικιστές, καθώς έτσι θα προσπαθήσουμε και να τους φέρει μαζί για να μας βοηθήσουν με το μέρος της ιστορίας!



Blackhearts : Rock N' Roll Town -  Φοβερό blog! Cheers που <<μπλέχτηκε>> μαζί μας!!!!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Blackhearts για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Page: http://www.facebook.com/blackheartsmusic




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: