Αποκλειστική Συνέντευξη Των Demon Hunter Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Demon Hunter Στο Rock N' Roll Town

Το συγκρότημα από το Σιάτλ, Demon Hunter, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2001 και αποτελείται από τον Ryan Clark στα φωνητικά, τον Patrick Judge στην κύρια κιθάρα, τον Jeremiah Scott στην ρυθμική κιθάρα, τον Jonnathan Dunn στο μπάσο και τον Yogi Watts στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Demon Hunter;

Demon Hunter : Ο αδελφός μου κι εγώ αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια νέα μπάντα το 2001 μετά από ένα διάλειμμα από τη μουσική για ένα-δύο χρόνια. Θέλαμε να κάνουμε κάτι βαρύ και μελωδικό ταυτόχρονα, επιθετική metal με πιασάρικα ρεφρέν. Κατά τον χρόνο (ακόμα και τώρα) έμοιαζε να υπήρχε ένα κενό για αυτό το συγκεκριμένο στυλ. Δεν μας εντυπωσιάζαν πολλές μπάντες, έτσι ώστε δημιουργήσαμε ουσιαστικά αυτό που θέλαμε να ακούσουμε.


RNRT : Τι σημαίνει αυτή η μπάντα για εσάς;

Demon Hunter : Η μπάντα σημαίνει πολλά για εμάς. Ήταν ένα πολύ σημαντικό μέρος της τελευταίας δεκαετίας. Έχει περάσει από το μερίδιό της από τις κορυφές και τις κοιλάδες, αλλά η υποστήριξη των οπαδών και η αγάπη της μουσικής έχει βοηθήσει να κρατηθεί στη ζωή. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το πού βρισκόμαστε σήμερα.


RNRT : Όταν βλέπετε κάποιους ανθρώπους να κάνουν tattoo για το συγκρότημα σας πως αισθάνεστε για αυτό;

Demon Hunter : Μας αρέσει να βλέπουμε ότι οι οπαδοί είναι τόσο αφοσιωμένοι στην μπάντα και στο μήνυμά μας. Νομίζω στίχοι μας μιλούν βαθιά σε πολλούς ανθρώπους, και μερικές φορές θα δείξουν την προσήλωσή τους με ένα τατουάζ DH. Ξέρω ότι για τους περισσότερους είναι ένα σύμβολο επιμονής και αποφασιστικότητας, έτσι είναι πραγματικά coll για να ξέρουμε ότι η μπάντα είχε αυτού του είδους τις επιπτώσεις στους ανθρώπους.


 
RNRT : Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσετε το νέο σας album "True Defiance"....Θα θέλατε να πείτε κάτι στους fan σας για αυτό το album;

Demon Hunter : Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτό. Με πολλούς τρόπους, φαίνεται στο ότι έχουμε εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι το αποκορύφωμα από αυτών που έχουν να προσφέρουν οι DH. Νιώθουμε τα τραγούδια μας να είναι ισχυρότερα μέχρι σήμερα στη δομή, μελωδία, λεπτομέρεια, μουσικότητα....σχεδόν με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχει ένα τραγούδι στο δίσκο αυτό στο οποίο δεν είμαστε απολύτως κολλημένοι.


RNRT : Υπάρχει κάποια διαφορά από τα album που έχετε κυκλοφορήσει στο παρελθόν;

Demon Hunter : Είναι σίγουρα το πιο επιθετικό. Υπάρχει ένα στοιχείο της ευρωπαϊκής επιρροής αλληλένδετο μέσω των τραγουδιών καθώς και η οποία αισθάνεται σαν μια νέα προσθήκη στο σχέδιο DH. Εάν τα προηγούμενα album μας θα πρέπει να θεωρούνται metal με ισχυρή επιρροή ιδιαίτερης σοβαρότητας, θα έλεγα ότι αυτός ο δίσκος πιέζει το μεγαλύτερο μέρος της «core» και να προχωρήσουν περαιτέρω σε ευθεία "metal" έδαφος.


RNRT : Θα θέλατε να έρθετε κάποια στιγμή στην Ελλάδα;

Demon HunterΘα θέλαμε πολύ να έρθουμε στην Ελλάδα. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα μέρη που θέλουμε να <<χτυπήσουμε>> στο εγγύς μέλλον. Έχω ακούσει τίποτα, αλλά εκπληκτικά πράγματα για την Ελλάδα....Λατρεύουμε το φαγητό, οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα μας αρέσει ό, τι άλλο!



Demon Hunter : Rock N' Roll Town rules!!!!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Demon Hunter για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.demonhunter.net/
Facebook Page: http://www.facebook.com/demonhunter
Twitter Profile: https://twitter.com/#!/demonhunterband
Myspace Profile: http://www.myspace.com/demonhunter
Youtube Channel: http://www.youtube.com/demonhuntermusic




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: