Αποκλειστική Συνέντευξη Των Egypt Central Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Egypt Central Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Μέμφις, Egypt Central, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2002 και αποτελείται από τον John Falls στα φωνητικά, τον Joey Chicago στο μπάσο, τον Blake Alison στα drums και τον Jeff James στην κιθάρα.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Egypt Central;

Egypt Central : Jack Daniels και έλλειψη διαχείριση θυμού.


RNRT : Τι σημαίνει αυτή η μπάντα για εσάς;

Egypt Central
: Είναι η ζωή μας. Είναι αυτό που είμαστε και που πάντα θα είμαστε. Έχουμε τους καλύτερους fan στον κόσμο και μας δίνουν την ευκαιρία να παίζουμε και να γράφουμε μουσική κάθε μέρα. Είμαστε πολύ ευλογημένοι.


RNRT : Πιστεύετε ότι το album "White Rabbit"έκανε το συγκρότημα διάσημο;

Egypt Central
: Το radar μας για το τι είναι και δεν είναι "διάσημο" δεν είναι συνήθως ενεργοποιημένο. Μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι το "White Rabbit" έκανε πολλά για να προωθήσει την καριέρα της μπάντας. Για μας είναι ένα σκαλοπάτι και ένα κομμάτι παζλ. Είμαστε μόλις στο ξεκίνημα και έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε.


RNRT : Τώρα κυκλοφορήσατε το single "Enemy Inside (part2)....Πώς νιώθετε για αυτό το single;


Egypt Central
: Αυτό το τραγούδι ήταν ειλικρινά ένα υπέροχο τραγούδι που έχουμε στη συλλογή μας. Δίνει μια εικόνα μιας σκοτεινής εποχής στη ζωή μας και τον αγώνα των εθισμών μας. Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι το πώς βοήθησε και σε σχέση με τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο και έχει μια τέτοια επίδραση.


RNRT : Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των Egypt Central;

Egypt Central
: Γράφουμε και κάνουμε περιοδείες και ελπίζοντας να έχουμε περισσότερη νέα μουσική γύρω στον κόσμο. Έχουμε πραγματικά τόσο πολύ μουσική που βγαίνει από μας αυτή τη στιγμή, χωρίς να σταματήσουμε τα σχέδια.


RNRT : Θα θέλατε κάποια στιγμή να κάνετε μία συναυλία στην Ελλάδα;

Egypt Central
: Μας δουλεύεις;! Θα θέλαμε πολύ να έρθουμε στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να μείνω μαζί σας και να διασκεδάσετε όλη τη νύχτα, χαχα.



Egypt Central : Το Rock n' Roll Town είναι ένας κύριως τρόπος για να πάρετε τις ειδήσεις και συνεντεύξεις σε όλα τα πράγματα του Rock N' Roll. Μην χάσετε τίποτα και μείνετε κολλημένοι στο Rock Ν' 'Roll Τown! Σας ευχαριστούμε!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Egypt Central για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.egyptcentral.net/
Facebook Page: http://www.facebook.com/egyptcentral
Twitter Profile: https://twitter.com/#!/egyptcentral
Myspace Profile: http://www.myspace.com/egyptcentral




Steve Xanthis