Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Happy Steak & Bj Day


Μία από τις ωραιότερες γιορτές του χρόνου, αν και σε πολλούς άγνωστη είναι η απάντηση στον Αγίο Βαλεντίνο.

Πολλοί λέγατε ότι ο Άγιος Βαλεντίνος δεν είναι γιορτη και Valentine's Day Sucks και πολλά άλλα. Πλέον όμως μην σκάτε γιατί ήρθε η ώρα να μπει στην ζωή σας μία γιορτή, στην οποία θα πάρετε πίσω όλα τα γλυκανάλατα (κατα την γνώμη σας) που συμβαίνουν τον στις 14 Φεβροαρίου.

Η γιορτή με όνομα "Steak & Bj Day" έχει να κάνει για την ημέρα που θα περιποιηθείτε τον άντρα σας, το αγόρι σας, τον γκόμενό σας ή ότι άλλο έχετε. Η γιορτή αυτή γιορτάζετε στις 14 Μαρτίου, δηλαδή ένα μήνα με τον Άγιο Βαλεντίνο. Στην Steak & Bj Day η κοπέλα σε μία σχέση φτιάχνει μπριζόλες για τον σύντροφό της, ώστε αυτός να φάει καλά και να χορτάσει. Αφού λοιπόν μείνει ικανοποιημένος από το γεύμα περνάει στο <<επιδόρπιο>>. Το επιδόρπιο είναι η πραγματοποίησει πεολειχίας από την κοπέλα στο αγόρι για να περάσει καλά. Και όποιος δεν κατάλαβε τι είναι η πεολειχιας θα σας το πω στα εγγλέζικα...χμχμ....BLOWJOB!!!! Και όχι δεν είμαστε σιχαμένοι και γλοιώδεις....Είμαστε εορταζόμενοι και αυτός είναι ο τέλειος λόγος!!!!

Για αυτό πάρτε τον άντρα σας αυτή την ιερή μέρα και δείξτε του πόσο πολύ τον νοιάζεστε!!!!

Happy Steak & Bj Day To All Of You....!!!!Το άρθρο αυτό έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα γιατί έχω ψυχολογικά προβλήματα....!!!!


Rock N' Roller 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates