Black Sand - Power Of Rock (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Black Sand - Power Of Rock (Review)


Το συγκρότημα από την Αυστρία κυκλοφόρησε το cd/dvd με τίτλο "Power Of Rock".

Είναι ένας live δίσκος από μία ζωντανή εμφάνιση της μπάντας. Οι Black Sand δείχνουν ότι είναι έμπειροι μουσικοί και ότι η μουσική που παιζόταν στις παλιότερες δεκαετίες έχει μείνει μέσα τους. Το "Power Of Rock" διαθέτει κομμάτια που θυμίζει παλιό καλό κλασικό Rock. Τα μουσικά όργανα σε αυτό το cd δίνουν στον κόσμο πολύ ωραία μελωδία, καθώς διαθέτουν αρκετά καλά riff, πολύ καλά γυρίσματα στα drums και ιδανικό ήχο στο μπάσο. Αποτελούν ένα ρυθμικό μουσικό σύνολο, χωρίς περιττά και εξεζητημένα παιξίματα το οποίο περιέχει και μπαλάντες αλλά και ξεσηκωτικά τραγούδια. Το cd/dvd των Black Sand αποτελεί ένα πολύ καλό μουσικό πρότυπο έως ένα σημείο όσον αφορά την καλή μουσική που ακούγοταν παλιά.

Όσον αφορά το dvd είναι πολύ καλά σκηνοθετημένο. Διαθέτει πολλά και διαφορετικά πλάνα σε κάθε τραγούδι χωρίς να κουράζουν τον θεατή. Επιπλέον, διάφορα zoom πραγματοποιούνται στο μέλη του συγκροτήματος, οι οποίοι προσπαθούν να σε τραβήξουν μέσα από τον φακό και να σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι εκεί.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει περισσότερο να ακούσετε το "Understanding", το "Rock On", το "Try It Out", το "Dreamer", το "Now I'm Having Fun", το "Women From Nowhere" και το "Tomorrow".

Το tracklist του "Power Of Rock" :

Understanding
Come On
Rock On
Try It Out
Our Team
Dreamer
Burning
Now I'm Having Fun
Women From Nowhere
I Want You
Tomorrow
Field Of Tirol




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: