Αποκλειστική Συνέντευξη Των Dawn Of Dreams Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Dawn Of Dreams Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το New Jersey, Dawn Of Dreams, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 1994 και αποτελείται από τον Tim Toska στην κιθάρα, το μπάσο και τα πλήκτρα και τον Dan Prestup στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Dawn Of Dreams;

Dawn Of Dreams : Το όνομα της μπάντας το είχε στο μυαλό του ο Tim απο τότε που έμενε στήν Κάρπαθο
, βασικά από το '94-95.


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλο;

Dawn Of Dreams : Καλά τότε ήμουν στο Γυμνάσιο, μόλις είχα αρχίσει να παίζω και να προσπαθώ να μάθω κιθάρα μαζί με άλλα 2 φιλαράκια μου, μιά μέρα είχαμε επίσκεψη στήν τάξι νομίζω από έναν ψυχολόγο ή κοινονικό λειτουργό και ρώταγε κάθε μαθητή για το τί μέλλον θα ακολουθήσει.
Οταν ήρθε η σειρά μου δέν του απάντησα και με έβγαλε "αναποφάσιστο" και καλά. Δέν ήθελα να πετάξω την σπόντα ότι θα είμαι/γίνω μουσικός/κιθαρίστας γιατί δέν ήθελα να με κοροιδέυουν οι υπόλοιποι μέσα στην τάξι. Μέσα στο μυαλό μου είχα το όνομα σάν την αυγή των ονείρων, Dawn Of Dreams στα Αγγλικά που λέμε με την έννοια που ο ήλιος ανεβαίνει κάθε πρωι την Αυγή για να μας φέρει νέα μέρα, έτσι και να μας φέρει το όνειρο σε πραγματικότητα. Εχει μεγάλη προσωπική σημασία για μένα και θα το κατάλαβες τώρα χιχιχι....!!!!


RNRT : Τι σημαίνει αυτή η μπάντα για εσάς;

Dawn Of Dreams : Αυτή η μπάντα έχει μεγάλη σημασία για μένα, όπως είπα και πρίν, ήταν παιδικό όνειρο και ακόμα το κυνηγώ. Ολα τα αισθηματά μου, η καρδιά και η ψυχή βγαίνει εξω στην μουσική μου. Επίσης ότι αυτή η μπάντα με έκανε να ταξιδέψω πίσω Αμερική πάλι τέλη 2010. Ο ντραμίστας μου είχε έρθει διακοπές στην Ελλάδα, κάτω στην Κάρπαθο τον Σεπτέμβριο 2010, όλα καλά και ωραία για αυτόν αλλά με έψησε να γυρίσω πίσω και να δουλέψουμε το υλικό κτλ....Ετσι έφυγα αλλά ήταν και για άλλους λόγους που αφορούσαν το Ελληνικό Κράτος/Στρατό, δουλειές και κάποιες άλλες προσωπικές υποθέσεις.


RNRT : Κυκλοφορήσατε το single "Angels Eyes"....Πώς νιώθετε για αυτό;

Dawn Of Dreams : Με το single "Angel Eyes" νιώθω περίφανος (Tim) διότι είναι και το πρώτο εππαγελματικά ηχογραφημένο τραγούδι και το πρώτο από το επερχόμενο ντεμπούτο album της μπάντας μου. Άλλο που έχει τα special guest φωνητικά ενός από τους μεγάλους που με επηρέασαν με την μουσική τους, τον Dan Swano (Edge Of Sanity, Katatonia, Nightingale κτλ....) Ο ίδιος έκανε την μίξη και το μάστερ του τραγουδιού όπως και θα κάνει τα υπόλοιπα τραγουδια, βασικά όλο το άλμπουμ. Επίσης το τραγούδι δείχνει και τι μπορεί να κάνει κάποιος με την τεχνολογία σήμερα, Ο special guest κιθαρίστας, Γιάννης Παπαδόπουλος που έπαιξε το σόλο είναι Αθήνα και η όλη φάση έγινε μέσω δικτύου με file sharing/email.


RNRT : Σκοπεύετε να κυκλοφορήσετε κάποιο demo;

Dawn Of Dreams : Για demo όχι αλλά album ναί. Βασικά με τέτοια ποιότητα ηχογράφησης και το γεγονός ότι έχω 14-15 τραγούδια που περιμένουν να περάσουν από την παραγωγή, με το υλικό που υπάρχει και την ταχύτητα ηχογραφήσεων, ότι χρήμα χρειάζετε πάει πρός το album.


RNRT : Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των Dawn Of Dreams;

Dawn Of Dreams : Τα μελλοντικά σχέδια είναι να τελειώσει το album μέσα στο 2012 και να δεί το φώς του, να βρούμε live session μουσικούς και στην συνέχεια να ψωνίσουμε για μια δισκογραφική εταιρεία που θα μας προωθήση και υποστηρίξει, να κάνουμε περιοδείες/live. 



Dawn Of Dreams : Το Rock N' Roll Town είναι άψογο blog και το επισκεφτόμαστε κάθε μέρα για να ενημερωνόμαστε για την Ελληνική σκηνή επίσης και για διεθνές νέα κτλ. Το παρακολουθούμε πάνω από μισό χρόνο τώρα από πέρσυ το 2011 και ελπίζω να συνεχίζει να πάει όσο μπορεί!




Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Dawn Of Dreams για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

MySpace Profile: http://www.myspace.com/dawnofdreams07




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: