Inferniac Fest 2012 - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Inferniac Fest 2012


Η Ε.Κ.Κ.Ε.Π. (Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης), μετά από την υποστήριξη που παρέχει τα τελευταία χρόνια στο μουσικό φεστιβάλ RockFest n' Aid, τον θεσμό που στηρίζει φιλανθρωπικά σωματεία, φέτος ξεκινά μία νέα διοργάνωση η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με μουσικά σχήματα του ακραίου ήχου!

Μετά την πρόσφατη διοργάνωση του 11ου RockFest n' Aid στις 25/11/2011, του οποίου τα έσοδα προσφέρθηκαν στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "ΦΛΟΓΑ", εκφράστηκε η ανάγκη προσφοράς προς τον συγκεκριμένο σύλλογο από γνωστά συγκροτήματα του ακραίου ήχου της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Έτσι λοιπόν με την ευαισθητοποίηση των συγκροτημάτων  ACID DEATH, KARMA VIOLENS (special show), MORTAL TORMENT, GRASSROLL,  η Ε.Κ.Κ.Ε.Π. σας παρουσιάζει το INFERNIAC FEST το οποίο θα λάβει χώρα στις 18/05/2012 στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι! Ώρα έναρξης 20:00 το βράδυ!

Είσοδος 10 ευρώ, με μπύρα!

Εισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο της Αρχιτεκτονικής, την ημέρα του φεστιβάλ. Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί σε αυτούς τους δύσκολους για την χώρα μας καιρούς όλα αυτά τα μικρά πλάσματα που δίνουν καθημερινά μάχη για την ζωή τους! Είμαστε η ελπίδα τους για το "Σήμερα", είναι η ελπίδα μας για το "Αύριο"!

Εκ της διοργανώτριας αρχής,

Νεκτάριος Πουλάκος

Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Κ.Κ.Ε.Π.

https://www.facebook.com/Ekkepposy




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: