Αποκλειστική Συνέντευξη Των Outloud Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Outloud Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Αθήνα, Outloud, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελείται από τον Chandler Mogel στα φωνητικά, τον Bob Katsioni στην κιθάρα και στα πλήκτρα, τον Tony Kash στην κιθάρα, τον Sverd στο μπάσο και τον Mark Cross στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Outloud;

Outloud : Δεν ήταν ακριβως απόφαση του Bob....ήταν κάτι που απλά....συνέβη! Όπως ξέρετε έχει ο Bob ένα Home Studio και αναλαμβάνει arranging και recording πολλά νέα παιδιά. Ένα από αυτα ήταν και ο Αντωνης Κασαμπαλης που έσκασε μυτη το 2006-7 νομίζω για μαθήματα. Στην συνέχεια του έφερνε riff-ακια και ιδεες και αυτός τα "έστηνε" σαν ολοκληρωμένα τραγουδια,στα πλαίσια πάντα του μαθήματος. Όταν είδανε οτι έβγαιναν καλά αποφάσισαν έναν έναν να φέρουν τον Chandler Mogel στα vocals από την Αμερικη και έπειτα τον Mark Cross στα drums. Σύντομα είχαμε ενα full album που όλοι γουσταραν πολύ. The rest is history :-)


RNRT : Τι σημαίνει αυτή η μπάντα για εσάς;

Outloud :  Οι OUTLOUD με τον καιρό άρχισαν να σημαίνουν όλο και περισσότερα για εμάς απ'ο μια δουλειά κάποιου "τρίτου" στην οποία παίζει ο Bob. Για την ακρίβεια, ότι ακους από  κιθάρες και πλήκτρα στα album μας είναι παιγμένα από τον Bob. Αυτό ο κόσμος δεν άργησε να το καταλάβει και έτσι το "βαρος" στραφηκε επάνω  του. Στην συνέχεια, έπρεπε να παρθουν κάποιες αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον και εκει-στα δυσκολα- αυτοι που στάθηκαν δίπλα του και τώρα πια αποτελούν μαζί με μένα τον πυρήνα της μπάντας είμαστε εγω,ο Chandler και ο Sverd. Μεσα απο τους OUTLOUD έχω σκοπό (Bob) να βγάλω περισσότερη απο την κιθαριστικη πλευρα του εαυτού μου που -συμφωνα με τους fans παντα- φαίνεται να είναι κρυμμένη και να "αδικείται" στους Firewind. Και λογικό βεβαια μιας και το άλλο "παιδί" που παιζει στους Firewind ειναι αρκετά καλος,χαχαχαχα!


RNRT : Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές της μπάντας;

Outloud
: Στο πρώτο album είχαμε να κάνουμε με ιδέες του Tony Kash και κινουμασταν σε πιο hard rock μονοπάτια. Στο "Love Catastrophe" μπηκαμε περισσοτερο μέσα εγώ (Bob) και ο Chandler και το πράγμα πήγε στο πιο AOR (όρος που σιχαινομαι) και στο μελωδικό/τεχνικό. Στην συνέχεια θα δειτε πολλές αλλαγές απο εμάς χωρίς όμως να χάνουμε τα στοιχεία για τα οποία μας γουσταρει ο κόσμος,δηλαδη οι μελωδίες και η καλή διαθεση!


RNRT : Το προηγούμενο καλοκαίρι κυκλοφορήσατε το album "Love Catastrophe"....Πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο album που έχετε κυκλοφορήσει έως τώρα;

Outloud
: Το καλό είναι οτι έχουμε συνέχεια κόσμο να μας λέει ότι του αρέσει είτε το ένα είτε το άλλο οπότε αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρομο! Για μένα (Bob), ναι είναι πολύ ανωτερο το Love Catastrophe. Οι συνθέσεις είναι πιο δουλεμένες και υπάρχουν και αρκετά έξυπνα και πρωτότυπα σημεία. Όπως σου είπα όμως, η επόμενη δουλειά μας θα είναι αυτή που -ελπιζω ότι- θα κάνει τη διαφορά! Το νέο υλικο είναι πολύ μπροστά και ανυπομονώ να βρούμε τον χρόνο να το δουλέψουμε!


RNRT : Στο τέλος του 2011 η μπάντα σας ψηφίστηκε ως η νούμερο 4 "Best Greek Band" της χρονιάς από το Metal Hammer....Πώς νιώθετε για αυτό;

Outloud
: Ήταν έκπληξη μπορώ να πώ μιάς και δεν είμαστε μια μπάντα που ακολουθεί κάποια "μεταλλική" μόδα. Ξέρεις τι εννοούμε. Δεν έχουμε στο πλευρό μας ούτε τους thrashers, ούτε τους stoners, ούτε τους Metalcore-άδες, ούτε τους Sleasze-αδες, ούτε τους occult black metallers....ούτε κανέναν. Είμαστε απλά μία απο τις λίγες μπάντες που παίζουν αυτή τη μουσική και χαίρομαι που ο κόσμος μας γουσταρει οχι για τα ρούχα μας και το στυλ μας αλλα μόνο για τη μουσική μας. Και αυτό φαίνεται τόσο από τον ετερόκλητο κόσμο που συναντήσαμε στο tour μας (μικροι,μεγάλοι,metallers, rockers απόλα!) αλλά και από τo σημαντικότερο στατιστικό μέσον των ημερών μας....τα views στο YouTube. Είμαστε μετά τους Firewind και Rotting Christ η Most Played Greek Metal Band....αυτό για εμάς μετράει και παρά πολύ. Γιατί δεν μπορείς να εξαναγκάσεις κανεναν να "χαλάσει" 4 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο του για να σε ακουσει.


RNRT : Που μπορεί ο κόσμος να σας δει ζωντανά αυτόν τον καιρό;

Outloud
: Μόλις τελειώσαμε μια Πανελλαδική (σχεδον!) περιοδεία με σταθμους στην Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Βόλο, Τρίκαλα και Αθήνα και περάσαμε τέλεια και εμεις και οι fans μας. Τώρα θα αργήσουμε να παίξουμε Ελλάδα λίγο μιάς και θα έχει ο Bob υποχρεώσεις με Firewind αλλά θα δουλεύουμε και πυρετωδώς στο επόμενό μας album που ελπίζουμε να μας βγάλει και εκτός των συνόρων μιας και ώντας σε μεγάλες εταιρείες του είδους (Frontiers, AOR Heaven) η μουσική μας εχει πάει παντού και ο κόσμος απαιτεί καθημερινά να μας δει!



Outloud : Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας guys, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Outloud για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.outloud-rock.com/
Facebook Page: http://www.facebook.com/outloudtheband




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: