Οι Stonebringer Κατάπιαν Τους Doors - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Οι Stonebringer Κατάπιαν Τους Doors


Στις 20 Απριλίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 στο Μύλος Club ανοίγουν οι πόρτες για το Schoolwave της Θεσσαλονίκης. Διάφορες ηλικίες βρίσκονται στον χώρο για να ακούσουν τις μπάντες που έχουν έρθει για να παίξουν τα κομμάτια τους.

Και εκεί που καθόμουν και εγώ και παρακολουθούσα όλες τις μπάντες ανέβηκαν κατα τις 11 και κατι οι Stonebringer στην σκηνή. Μία μπάντα από τον Πειραιά η οποία έπαιξε πολύ καλά. Οι κιθάρες τους, το μπάσο, τα drums και γενικά όλη η μουσική που έβγαλαν πάνω στο stage ήταν εκπληκτική! Παίζοντας δικά τους κομματια, αλλά και διασκευές ξεσήκωσαν τον κόσμο, τον έκανα να χτυπιέται και έγιναν ένα με αυτόν. Και μιας και ανέφερα τις διασκευές ας μπούμε στο ζουμί του άρθρου αυτόυ.

Δεύτερο τραγούδι των Stonebringer ήταν μία διασκευή του γνωστού σε όλους μας κομμάτι των Doors με τίτλο "Riders On The Storm". Μονο με μία μεγάλη διαφορά....Έτσι όπως παίχτηκε από τους Stonebringer δεν έχει ξαναπαιχτεί ποτέ. Αν εξαιρέσεις τους στίχους, οι οποίοι είναι ίδιοι με τους original των Doors όλα τα άλλα είναι η ταυτότητα και η προσωπικότητα του νέου αυτού συγκροτήματος. Τι να πρωτοπώ; Για τις κιθάρες, για το solάρισμα, για το μπάσο ή για τα δυνατά drums;

Όχι φίλοι μου δεν είναι το χαλαρό "Riders On The Storm" που τραγουδάει ο φίλος μας ο Jimmys, αλλά το ΔΥΝΑΤΟ "Riders On The Storm" που τραγουδάει ο Νίκος Μακαντάσης και ο Ηλίας Κατσάμπαλος. Είναι το Riders On The Storm όπως θα έπρεπε να έχει γραφτεί και παιχτεί εξ αρχής. Είναι από τις καλύτερες διασκευές ever και να δεν με νοιάζει αν θα με κράξουν κάποιοι οι οποίοι δεν ανόιγουν τα μάτια και τα αυτιά τους στην μουσική αλλά εγώ θα το πώ....

Την ΠΡΟΣΟΧΗ σας παρακαλω : "ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ....ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ DOORS!!!!"

Και για να δείτε ότι δεν είμα τρελός (βασικά είμαι αλλά όχι σε αυτό το θέμα) ακούστε και μόνοι σας!

Original Version





Stonebringer (Που θα έπρεπε να είναι και το κανονικό) Version





Υ.Γ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους Doors και ίσα ίσα είναι πάρα πολύ καλόι και οι ίδιοι και το δικό τους Riders On The Storm, αλλά ανοίξτε τα μάτια σας μερικόι μερικόι και δείτε τι συγκροτήματα υπάρχουν στην Ελλάδα....!!!!




Steve Xanthis