Αποκλειστική Συνέντευξη Των Combined Fragments Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Combined Fragments Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Ολλανδία, Combined Fragments, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2009 και αποτελείται από τον Jos στα φωνητικά, τον Mark στην ρυθμική κιθάρα, τον Joey στην κιθάρα, τον Kevin στο μπάσο και τον Teun στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Combined Fragments;

Combined Fragments : Η μπάντα ξεκίνησε με μόλις με τρεις από μας, εγώ (ο Mark, ρυθμική κιθάρα), ο Joey (κιθάρα) και Teun (drummer), αν και πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε ένα συγκρότημα τότε. Εμείς συναντηθήκαμε για ένα τζαμάρισμα στο υπόστεγο του Teun, και διασκευάζαμε τραγούδια από μπάντες όπως οι Metallica. Μετά από μερικές εβδομάδες συνάντησα τον Jos (τραγουδιστής), και τον κάλεσα να βγούμε έξω και μέσα σε λίγες ώρες η μπάντα έγινε πραγματικότητα. Τελικά ο Ruben (πρώην μπασίστας) εντάχθηκε μετά από λίγους μήνες και είχαμε την πρώτη μας συναυλία η οποία πήγε πολύ καλά. Καταφέραμε να κάνουμε ένα <<wall of death>> ! Κάποιο φτωχό παιδί έσπασε το χέρι του όμως, αλλά και....<<Wall Of Death>> δεν ακούγεται ακριβώς όπως είσαι έτοιμος να αγκαλιάσεις ένα αφράτο λούτρινο αρκουδάκι, σωστά; Δυστυχώς, ο Ruben έφυγε από το συγκρότημα μετά από λίγους μήνες και τώρα έχουμε τον Kevin για το μάδημα των χοντρών χορδών.


RNRT : Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές της μπάντας;


Combined Fragments
: Αντλούμε έμπνευση από μπάντες όπως Parkway Drive, August Burns Red, For Today and Volumes. Συνδυάσαμε medolic riffs, με σύνθλιψη κοκάλων και κλιματικά αποτελέσματα.


RNRT : Κυκλοφορήσατε το πρώτο σας EP με τίτλο "The Final Hour"....Πώς νιώθετε για αυτό;

Combined Fragments
: Τότε ο Kevin σπούδαζε στο Hogeschool voor de Kunsten στην Ουτρέχτη (College of Arts) και κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον Rutger, ο παραγωγός ο οποίος σπούδαζε στο ίδιο σχολείο με τον Kevin. Κατέχει το δικό του στούντιο ηχογράφησης που ονομάζεται Melody Metldown και είναι ένας πολύ καλός drummer. Χρειάστηκαν περίπου 2 μήνες για να ολοκληρώσουμε όλες τις ηχογραφήσεις, και ήταν μια φανταστική εμπειρία! Είχαμε συχνά λεηλατήσει το σνακ μπαρ, η υγιεινή διατροφή δεν ήταν πραγματικά στη διατροφή μας όταν ήμασταν στο studio. Και στο τέλος, η όλη διαδικασία της καταγραφής και την απελευθέρωση του EP μας είναι απλά ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός για μας ως μπάντα.


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα του EP στο μυαλό;

Combined Fragments
: Ονομάσαμε το EP μας μετά από το τελευταίο κομμάτι του CD. Το κομμάτι <<The Final Hour>> πρόκειται για μία φανταστική αποκάλυψη, το τέλος του κόσμου. Οι στίχοι περιλαμβάνουν θέματα των πυρηνικών όπλων και τη λεγόμενη Ημέρας της Κρίσεως. Έχουμε υπολογίσει ότι αυτό το κομμάτι ήταν ένα ταιριαστό τέλος για το πρώτο EP μας, είναι ελκυστικό και εύκολο να θυμόμαστε. Αλλά το πιο σημαντικό? Ακούγεται αρκετά καλό, χαχα! Το οποίο είναι λίγο πολύ ο λόγος που αποφασίσαμε να ονομάσουμε το EP <<The Final Hour>>.


RNRT : Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των Combined Fragments;


Combined Fragments
: Θα θέλαμε πολύ να παίξουμε σε όλη την Ευρώπη, και - αν και δεν βλέπω αυτό να συμβαίνει σύντομα - παίζωντας στη Βόρεια Αμερική θα μας φύγει το μυαλό απλά. Γράφουμε αυτή τη στιγμή κομμάτια για το πρώτο full-length album μας, και εν τω μεταξύ εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε παραστάσεις στην Ολλανδία και στις γειτονικές χώρες.



RNRT : Θα θέλατε κάποια στιγμή να έρθετε στην Ελλάδα;


Combined Fragments : Φυσικά! Όσο πιο μακριά από το σπίτι, τόσο το καλύτερο.




Combined Fragments : Το Rock N' Roll Town είναι ένα πολύ καλό blog, και είναι πραγματικά cool ότι έχει βάλει τόσο πολλή προσπάθεια στη διάδοση της μουσικής στους ανθρώπους. Εκτιμούμε πραγματικά το ενδιαφέρον που έχετε δείξει στην μουσική μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Rock N' Roll Town για αυτή τη συνέντευξη!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Combined Fragments για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να τον βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.combinedfragments.com/
Facebook Page: http://www.facebook.com/CombinedFragments





Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: