Αποκλειστική Συνέντευξη Των Exit Ten Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Exit Ten Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Reading, Exit Ten, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2000 και αποτελείται από τον Ryan Redman στα φωνητικά, τους Joe Ward και Stuart Steele στις κιθάρες, τον James Steele στο μπάσο και τον Chris Steele στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Exit Ten;

Joe : Εγώ και τα 3 αδέρφια μου ήμασταν σε μια μπάντα πριν μπορέσουμε πραγματικά να παίξουμε όργανα και όταν βρήκαμε τον Ryan ήταν η συνταγή για το γλυκό επικό rock μας που είχε ολοκληρωθεί. Μας αρέσει να κάνουμε απλώς τη μουσική μας και να βγάζουμε την ορμή μας πάνω στη σκηνή και δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα καλύτερο να κάνουμε!


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό;

Exit Ten : Είναι ένα ανόητο όνομα πραγματικά, αλλά πραγματικά με νόημα. Αναφέρεται στο Reading την πατρίδα μας, η οποία είναι κλειστή αυτή η συγκεκριμένη έξοδο του αυτοκινητόδρομου.


RNRT : Στις 6 Μαϊου κυκλοφορήσατε τον νέο σας EP που ονομάζεται "Sunset"....Έχει κάποιες διαφορές με τα προηγούμενα cd;

Exit Ten : Η κύρια διαφορά είναι το γεγονός ότι έχουμε μια διασκευή σε αυτό. Όλοι αγαπάμε πραγματικά τους Soundgarden και έχουμε κάνει cover το πιο γνωστό τραγούδι τους "Black Hole Sun". Ήταν μια έκρηξη και στην καταγραφή πήρε ο Joe να κάνει φορτία solo κιθάρας το οποίο ήταν φοβερό και διαφορετικό. Τα άλλα κομμάτια είναι αυτα που δεν ταιριάζουν σε album, αλλά είναι ακόμα στο ίδιο πνεύμα όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια στο "Give Me Infinity".


RNRT : Θα παίξετε στο soccer six με τους Architects, τους You Me At Six, τους Bring Me The Horizon και άλλες μπάντες....Πώς νιώθετε για αυτό;

Exit Ten : Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που γιατί όλοι λατρεύουμε το ποδόσφαιρο. Είναι οι ζωές μας. Ποδόσφαιρο και μουσική. Μεγάλος συνδυασμός.


RNRT : Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των Exit Ten;

Exit Ten : Αυτή τη στιγμή αρχίζουμε να γράφουμε το επόμενο album μας, το οποία θα είναι λίγο βαρύτερο από το τελευταίο. Πιο σκούρο ακόμα πιο rock. Θα σκληρήνουμε λίγο.


RNRT : Θέλετε να έρθετε κάποια στιγμή στην Ελλάδα για μία συναυλία;

Exit Ten : Μας αρέσει πολύ να παίζουμε και αγαπάμε να παίζουμε ιδιαίτερα σε ηλιόλουστα μέρη από την Αγγλία! Αγαπάμε τη χώρα μας, αλλά έχουμε την περιοδεύσει τόσες πολλές φορές!




Exit Ten : Το Rock N' Roll Town είναι ένα εξαιρετικό blog!!!!




Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Exit Ten για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να τον βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.exitten.net/
Facebook Page: http://www.facebook.com/exittenofficial
Twitter Profile: https://twitter.com/#!/exitten
Youtube Channel: http://www.youtube.com/exittentv



Steve Xanthis 

Δεν υπάρχουν σχόλια: