Αποκλειστική Συνέντευξη Των Look Right Penny Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Look Right Penny Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Φλόριντα, Look Right Penny, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελέιται από την Mariel Diaz-Carrion στα φωνητικά, τον Cotee Embry στην κιθάρα, τον Justin Embry στο synthesizer, τον Ronnie Rios στο μπάσο και τον Ghaith Khder στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Look Right Penny;

Look Right Penny : Οι Lokk Right Penny <<αναστήθηκαν>> από μία ετοιμοθάνατη hardcore μπάντα. Γράφαμε και νιώσαμε πολλοί περιορισμένοι στα screaming φωνητικά. Έτσι, διαμορφώθηκαν οι Look Right Penny. Ξεκίνησε σαν ένα σχέδιο με στόχο προς έναν διαφορετικό ήχο με προοδευτικά βαριά riffs και καθαρά, γυναικεία φωνητικά. Όμως, γρήγορα μετατράπηκαμε σε μια πλήρη μπάντα γεμάτη με όνειρα και ελπίδες μετά την εγγραφή το πρώτου τραγουδιού μας.


RNRT : Πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό και ποια είναι η Penny;


Look Right Penny
: Δυστυχώς, δεν υπάρχει πρόσωπο που ονομάζεται Penny! Ως μέρος των ΗΠΑ στο νόμισμά μας, έχουμε quarters, dimes, nickels, και pennies παρόμοια με ελληνικά νομίσματα ευρώ. Μια μέρα, ο κιθαρίστας μας τα αναδιάρθρωσε και τα έβαλε σε μία σειρά. Έχουμε στα νομίσματα προέδρους μας. Ο Αβραάμ Λίνκολν, 16ος πρόεδρος μας, είναι στο penny και αυτός είναι ο μόνος που κοιτάει δεξιά. Έτσι, εμπνευστήκαμε το όνομα, Look Right Penny!


RNRT : Κυκλοφορήσατε το πρώτο σας album με τίτλο "Sugar Lane"....Πώς αισθάνεστε για αυτό;

Look Right Penny
: Είμαστε πολύ περήφανοι για το πρώτο μας album το "Sugar Lane". Βάλαμε σχεδόν δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στο γράψιμο και την ηχογράφηση. Όλοι πιστεύουμε ότι είναι ένα συμπαγές album και μια μεγάλη βιτρίνα της δυναμικής μας μουσικότητας. Ελπίζουμε ότι θα πέσει σε σωστά χέρια και κάποια μέρα μεγάλες ευκαιρίες θα προέλθουν από αυτό.


RNRT : Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του καθένα σας από αυτό το album;

Look Right Penny
: Το αγαπημένο τραγούδι του drummer μας είναι το "Errors" ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούμε ότι το αγαπημένο μας είναι το"Body Parts" από το album "Sugar Lane".


RNRT : Ετοιμάζεται κάποια νέα δουλειά αυτή την χρονική περίοδο;

Look Right Penny
 : Αυτή τη στιγμήεστιάζουμε κυρίως στην προώθηση του album μας, στη διάδοση των Look Right Penny στον κόσμο, και την οικοδόμηση ενος μεγαλύτερου fanbase. Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα γράψουμε νέα τραγούδια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και ακόμη μεγαλύτερη πιθανότητα ότι θα είναι το δεύτερο album μας.



RNRT : Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των Look Right Penny;

Look Right Penny
: Να κλείσουμε όσα περισσότερα shows μπορούμε και ελπίζουμε να κλείσουμε μερικά απίστευτα show για το υπόλοιπο της χρονιάς!






Look Right Penny
: Το Rock N' Roll Town είναι ένα φανταστικό ελληνικό blog που αγαπά και νοιάζεται για την rock και metal! Είναι το καλύτερο μέρος για τις τελευταίες ειδήσεις και συνεντεύξεις! Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη μας. Ελπίζουμε να παίξουμε ένα σωρό συναυλίες στην Ελλάδα στο μέλλον!




Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Look Right Penny για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να τον βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Page: http://www.facebook.com/lookrightpenny





Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: