Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Και Αυτοί Το Βιολοντσέλο Τους (Part 1)


Φήμες λένε ότι το βιολί και το βιολοντσέλο ή cello όπως θέλετε πείτε το σε κάνει φλώρο με τα γυαλάκια σου, το καρό πουκαμισάκι σου και τα σκαρπινάκια σου. Αυτά όμως είναι όπως είπα και στην αρχή ΦΗΜΕΣ!!!!

Και αυτές τις φήμες ήρθαν να γκρεμίσουν οι Apocalyptica. Ένα συγκρότημα από την Φιλανδία, το οποίο το έχουν <<καταπιεί>> τα cello. Οι Apocalyptica έδειξαν σε πολλούς ότι το όργανο αυτό εκτός από τον υπέροχο ήχο που βγάζει, μπορεί να εκτελέσει θρυλικά κομμάτια δίνοντάς ένα ξεχωριστό ύφος σε αυτά. Οι Φιλανδοί έχουν κατακτήσει τον χώρο της μουσικής παίζοντας κομμάτια όπως το "Nothing Else Matters", το "Fade To Black", το "Toxicity", το "Stairway To Heaven", το "Enter Sandman" κ.α. αλλά έχουν συνεργαστεί και με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Adam Gontrier, ο Brent Smith, ο Corey Taylor, ο Gavin Rossdale, η Cristina Scabbia κ.α.

Και ειλικρινά ότι και να πείτε για αυτούς, αυτοί το βιολονστελο τους....!!!!

Βέβαια όμως για να βγάλεις αυτόν το φανταστικό ήχο και να διασκευάσεις αυτά τα κομμάτια δίνοντας ένα προσωπικό ύφος στο καθένα θέλει να ξέρεις να παίζεις και όχι να παίζεις και να θέλουν να σου βάλουν το cello στον κόλο και το δοξάρι στην ουρήθρα!

Παρακάτω μπορεί να ακούσετε κάποια από τα τραγούδια των Apocalyptica όπως μόνο αυτοί ξέρουν να παίζουν!Rock N' Roller

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates