Και Αυτοί Το Βιολοντσέλο Τους (Part 2) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Και Αυτοί Το Βιολοντσέλο Τους (Part 2)


Αφού είπαμε για τους Apocalyptica στο Part 1, που είναι οι πιο γνωστοί σε αυτόν τον τομέα, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο Part 2 το οποίο είναι και το τελευταίο μέρος.

Το βλέμμα στρέφεται σε ένα dueto από την Κροατία, το οποίο παίζει cello και μέχρι στιγμής έχει βγάλει έναν δίσκο με διασκευές και επιπλέον έχει περιοδεύσει μαζί με τον Elton John σε παγκόσμια περιοδεία. Το όνομα του είναι 2Cellos και αποτελείται από τους Luka Sulic και Stjepan Hauser. Οι τύποι αν και δεν έχουν μακριά μαλλία όπως οι Apocalyptica (κάτι το οποίο βέβαια δεν είναι απαραίτητο) είναι αρκετά τρελοί και βγάζουν υπέροχο ήχο. Όταν τους ακούσετε θα πείτε <<Δεν το περίμενα ότι αυτό το κομμάτι μπορούσε να παιχτεί τόσο ωραία με ένα τέτοιο μουσικό όργανο!!!!>>.

Κομμάτια τα οποία έχουν διασκευάσει είναι το "Smells Like Teen Spirit" των Nirvana, το "Highway To Hell" των AC/DC, το "Welcome To The Jungle" των Guns N' Roses, το "You Shook Me All Night Long" των AC/DC, το "Smooth Criminal" του Michael Jackson με το οποίο έγιναν γνωστοί αλλά κ.α.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε κάποια τραγούδια των 2Cellos :













Steve Xanthis