Αποκλειστική Συνέντευξη Των Φρούτων Του Δάσους Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Φρούτων Του Δάσους Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, Τα Φρούτα Του Δάσους, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2001 και αποτελείται από τον Πόλυ Ζουκ στα φωνητικά και την κιθάρα, τον Γιώργο Καρακούλια στην κιθάρα, τον Γιάννη Τσελίκα στο μπάσο, τον Βασίλη Ιορδανίδη στα πλήκτρα και τον Γιώργο Κουκουβίνο στα τύμπανα.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε Τα Φρούτα Του Δάσους;

Τα Φρούτα Του Δάσους : Η όρεξη για μουσική δημιουργία. Ξεκίνησε για πλάκα το να στήσουμε ενα σχήμα τέσσερις πιτσιρικάδες και να παίζουμε δικά μας τραγούδια ,στην πορεία όμως καταλάβαμε ότι αυτός ο δρόμος και ο τρόπος είναι η τελεία απόδραση . Η μουσική ήταν, είναι και θα είναι το καταφύγιο μας.


RNRT : Πώς προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος;

Τα Φρούτα Του Δάσους : Από μια παραγγελία σε έναν σερβιτόρο βγήκε το όνομα του γρουπ,μια φίλη έπινε αυτόν τον χυμό....μας άρεσε σαν άκουσμα και ταίριαζε και με την αισθητική μας.


RNRT : Κυκλοφορήσατε το album "Για Μια Στιγμή Μόνο"....Πώς νιώθετε για αυτή τη δουλειά;

Τα Φρούτα Του Δάσους : Κυκλοφορεί ηδη ενάμιση χρόνο. Είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και σαν πρώτο αλμουμ ειμαστε ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα πορεία του ,αν φανταστείς οτι δεν έχουμε καμια στήριξη απο πουθενά και όλα τα κάνουμε μόνοι μας, έχουμε καταφέρει να ακουστει λίγο το όνομα μας . Αγαπάμε αυτή την δουλειά γιατί πιστεύουμε πως και τα 10 κομμάτια έχουν ψυχή.


RNRT : Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του καθενά σας από αυτό το album;

Τα Φρούτα Του Δάσους : Νομίζω πως όλοι προτιμούμε τις μπαλάντες του δίσκου , ίσως γιατί καταφέραμε να δώσουμε σε αυτά τα κομμάτια το κατάλληλο χρώμα και την ατμόσφαιρα που τα ταιριάζει.


RNRT : Ετοιμάζεται κάποια νέα δουλειά αυτόν τον καιρό;

Τα Φρούτα Του Δάσους : Δουλεύουμε καινούργια τραγούδια στο καινούργιο studio μας, ο δεύτερος δίσκος θα ηχογραφηθεί εκεί απο μας τους ιδίους, αυτο απαιτεί μεγάλη προσοχή και βαρύτητα στον ήχο και στην προπαραγωγη. Μετά το καλοκαίρι θα στρωθούμε για τα καλά στο νεο υλικό.


RNRT : Τις ημέρες του Πάσχα είχατε παίξει στο Ράδιο Αρβύλα....Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για εσάς;

Τα Φρούτα Του Δάσους : Πρώτη φορά μπροστά σε κάμερες ηταν λίγο αγχωτικό και φάνηκε αυτό. Μας έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός της όλης παραγωγής. Όλα κύλησαν μια χαρά.


RNRT : Που μπορεί να σας δει ο κόσμος αυτήν την χρονική περίοδο;

Τα Φρούτα Του Δάσους : Καλοκαίρι συζητάμε για Ξάνθη , Θεσσαλονίκη και Καστοριά ,το σίγουρο είναι οτι στις 26 Μαϊού παίζουμε στην Λαμία για φιλανθρωπικό σκοπό.



Τα Φρούτα Του Δάσους : Συνεχίστε έτσι με όρεξη παιδια να στηρίζετε καινούργια πράγματα....να είστε καλά....ευχόμαστε τα καλύτερα.



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τα Φρούτα Του Δάσους για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να τον βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook Profile: http://www.facebook.com/frouta
Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%91-%CE%A6%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%94%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%A3/145298928829093
Twitter Profile: https://twitter.com/#!/froutatoudasous
MySpace Profile: http://www.myspace.com/froutatoudasous
Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/MrFrouta




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: