Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Rock Your Vote


Μιας και ήρθαν οι εκλογές είπαμε να σχολιάσουμε και εμείς αυτό το φλέγον θέμα.

Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνω άτομα από τον rock και metal χώρο, τα οποία θα μπορούσαν να κατέβουν στις εκλογές για να διεκδηκήσουν την θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Και μην σας φανεί τόσο γελοίο αυτό το σενάριο, γιατί πλεόν σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει όποιος ναναι αν το παρατηρήσετε.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να περάσουμε στις υποψηφιότητες :

Νούμερο 1.

Ποιος Είναι : James Alan Hetfield, τραγουδιστής και κιθαρίστας των Metallica.

Ποιο Είναι Το Όραμά Του Για Την Ελλάδα : Αν βγει πρωθυπουργός της Ελλάδας ετοιμαστείτε για ριζικές αλλαγές. Όλα γύρω μας θα γίνουν από μέταλο! Θα έχουμε μία μεταλική Ακρόπολη, έναν μεταλικό λευκό πύργο, ακόμα και τα σπίτια μας θα είναι μεταλικά. Επιπλέον θα διοργανώνει συναυλίες με το συγκρότημά του σε όλη την χώρα και τα λεφτά που θα βγάλει από αυτά τα live θα πηγαίνουν στο κράτος για να ξεχρεώσει.

Τραγούδι Που Αφιερώνει Στην Ελλάδα : Το τραγούδι που αφιερώνει στην Ελλάδα είναι το "Justice For All", καθώς θεωρεί ότι πρέπει να είμαστε δίκαιοι με όλους.Νούμερο 2.

Ποιος Είναι : Paul Bruce Dickinson, τραγουδιστής των Iron Maiden.

Ποιο Είναι Το Όραμά Του Για Την Ελλάδα : Ο Bruce είναι έτοιμος να μετατρέψει τα πάντα (και όχι δεν εννοώ τα αρκουδάκια) σε σιδέρο! Το ίδιο με τον Hetfield με την διαφορά ότι θα χρησιμοποιήσει άλλο υλικό. Επίσης, μιας και είναι πιλότος θα μας πάει στον έβδομο ουρανό που λέει και ο ΛΕΠΑ.

Τραγούδι Που Αφιερώνει Στην Ελλάδα : Το τραγούδι που αφιερώνει στην Ελλάδα είναι το "Run To The Hills", με το οποίο περνάει εμμέσως το μήνυμα ότι για να βγούμε από την κρίση είναι να πάμε όλοι στους λόφους και στις πεδιάδες καλλιεργώντας τα χωράφια μας.

Νούμερο 3.Ποιος Είναι : Jared Joseph Leto, τραγουδιστής των 30 Seconds To Mars.

Ποιο Είναι Το Όραμά Του Για Την Ελλάδα : Ο Jared έχει μία πρωτότυπη ιδέα για την χώρα μας. Έχει ως σκοπό να πάρει την Ελλάδα από τον πλανήτη Γη και να την μεταφέρει σε 30 δευτερόλεπτα στον πλανήτη Άρη. Επιπλέον, θα ανόιξει αλυσίδα με κομμωτήρια στην χώρα μας με όνομα "30 Seconds To Haircut" στα οποία θα μπορείς να πηγαίνεις και να κάνεις τα εκλεκτά κουρέματά του Jared Leto.

Τραγούδι Που Αφιερώνει Στην Ελλάδα : Το τραγούδι που αφιερώνει στην Ελλάδα είναι το "Closer To The Edge", καθώς πιστεύει ότι αν δεν βγει αυτός η χώρα θα πηγαίνει όλο και πιο πολύ στο χείλος του γκρεμού.
Νούμερο 4.

Ποια Είναι : Hayley Nichole Williams, τραγουδίστρια στους Paramore.

Ποιο Είναι Το Όραμά Της Για Την Ελλάδα : Η Hayley Θα βάλει νόμο ότι όλες οι κοπέλες που βρίσκονται σε εφηβική ηλικία και λίγο μεγαλύτερες να βάφουν το μαλλί τους σε αυτό το ωραίο πορτοκαλοκόκκινο. Λίγο μεγαλύτερες όμως, όχι να βγαίνεις στον δρόμο και να βλέπεις την γιαγιά σου στον μανάβη και να μην μπορείς να την ξεχωρίσεις από το πορτοκάλι. Ένα άλλο μήνυμα που θέλει να περάσει η Hayley Williams είναι ότι και οι κοπέλες μπορουν να ακούν και να συμμετέχουν σε αυτό το είδος μουσικής  χωρίς να χαλάνε την εικόνα τους, όπως θεωρούν μερικοί μερικοί.

Τραγούδι Που Αφιερώνει Στην Ελλάδα : Το τραγούδι που αφιερώνει είναι το "The Only Exception", διότι θεωρεί την Ελλάδα μία ξεχωριστή χώρα με την ιστορία που έχει.
Νούμερο 5.

Ποιος Είναι : Daron Vartan Malakian, κιθαρίστας στους System Of A Down.

Ποιο Είναι Το Όραμά Του Για Την Ελλάδα : Ο Daron θα απαγορέψει να κρίνουν την τρέλα και θα κάνει άλλαγες στις πρώτες ύλες. Έτσι, θα βάλει σε όλες τις πόλεις της χώρας τοξικά εργοστάστια για να γίνουν Toxicity και θα κάνει εισαγωγές και εξαγωγές πασατέμπο. Το επίθετο του, Malakian, θα τραβήξει πολλούς Έλληνες στο να τον ψηφίσουν και να τον θεωρήσουν κατάλληλο πρωθυπουργό της χώρας μας.

Τραγούδι Που Αφιερώνει Στην Ελλάδα : Το τραγούδι που αφιερώνει στην Ελλάδα, είναι το "Fuck The System", καθώς αν βγει θα υπάρχει ανεξαρτησία και δεν θα χρειάζεται να υπακούει ο κόσμος σε κάποιο σύστημα.
ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;;;
Υ.Γ. Προσέξτε ποιον θα ψηφίσετε στις εκλογές της χώρα μας....!!!!
Το άρθρο αυτό έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα γιατί έχω ψυχολογικά προβλήματα....!!!!Rock N' Roller

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates