Αποκλειστική Συνέντευξη Των The Silver Shine Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των The Silver Shine Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Βουδαπέστη, The Silver Shine, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2004 και αποτελείται από την Krista Kat στο κοντραμπάσο, τον Ati Edge στην κιθάρα και τον Furo στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους The Silver Shine;

The Silver Shine : Ο Ati έπαιξε σε πολλές hardcore, punk μπάντες προτού ασχοληθεί με τα drums και το ηλεκτρικό μπάσο και αποφάσισε να ξεκινήσει μια μπάντα punkabilly το 2004. Αγόρασε κιθάρα και άρχισε να παίζει κιθάρα επειδή δεν είχαμε κανέναν κιθαρίστα. Ένας φίλος του αγόρασε ένα μπάσο και ζητήσαμε ανπό ένα άλλο καλό παιδί που αγαπούσε τη psychobilly να παίζει drums για εμάς.


RNRT : Το κοντραμπάσο σας κάνει πρωτότυπο συγκρότημα....Πώς αποφασίσατε  να βάλετε ένα κοντραμπάσο στην μπάντα;

The Silver Shine : Θέλαμε να ξεκινήσουμε μια μπάντα punkabilly οπωσδήποτε με κοντραμπάσο. Ακούμε συγκροτήματα όπως οι Reverend Horton Heat, Nekromantix, Mad Sin, Demented Are Go πριν και αγαπήσαμε το μεγάλο "σκυλόσπιτο" μπάσο.


RNRT : Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές της μπάντας;


The Silver Shine
: Μας αρέσει το rockabilly του '50, soul του '60, punk rock στις αρχές του '70, psychobilly του '80, hardcore της δεκαετίας του '90 και πολλά περισσότερα στυλ, όπως τα παλιά blues αλλά punk rock είναι η κύρια επιρροή για εμάς. Συγκροτήματα όπως οι Social Distortion,
Rancid, Ramones, κλπ. Αυτά είναι η κύρια επιρροή για εμάς.


RNRT : Τον Ιανουάριο του 2012 παίξατε στην Γαλλία, στην Γερμανία και στην Ουγγαρία....Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για εσάς;

The Silver Shine
: Ναι, είχαμε περιοδεύσει στις αρχές του τρέχοντος έτους στη Γαλλία, Γερμανία και Ουγγαρία, αλλά αυτά ήταν μόνο μίνι εκδρομές. Έχουμε περιοδεύσει πολλές φορές από το 2004 με το συγκρότημα. Παίζοντας σε 31 χώρες της Γης, συμπεριλαμβανομένων 2 εβδομάδες περιοδεία στη Βραζιλία το 2010, 2 tour στην Βρετανία, ένα show στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ πριν 2 χρόνια, πέρυσι είχαμε 2 nightliner tours η πρώτη με τους The Meteors, Koffin Kats, Long Tall Texans και φυσικά τους The Silver Shine μαζί για ένα μήνα, και η άλλη περιοδεία nightliner συνέβη για 2 εβδομάδες με Reverend Horton Heat από τις ΗΠΑPhantom Rockers, The Brains And Us. Τελοσπάντων, πέρυσι περιόδευσαμε επίσης στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, Τουρκία και στην Ελλάδα επίσης! Παίξαμε 4-5 δείχνει show στα βόρεια της Ελλάδα και το απολαύσαμε τόσο πολύ! (Τελοσπάντων, παίξαμε εκεί 2 χρόνια πριν στη Θεσσαλονίκη!)



RNRT : Έχετε νέο υλικό για ένα νέο album;

The Silver Shine
: Το 5ο album μας βγήκε στο τέλος του περασμένου έτους για την περιοδεία με τους Reverend Horton Heat και μόλις αρχίσαμε να κάνουμε demo μερικά τραγούδια αυτές τις εβδομάδες για το επόμενο album.


RNRT : Ποιά είναι τα μελλοντικά σχέδια των The Silver Shine;


The Silver Shine
: Επιστάψαμε από το solo projekt του Ati από την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Σλοβενία ​​και την Κροατία. Την επόμενη εβδομάδα θα πετάξουμε προς τη Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη για να παίξουμε, αφού θα παίξουμε στη Βουδαπέστη και τις ΗΠΑ με το punk rock συγκρότημα που ονομάζεται Reno Divorce. Μετά από αυτό έχουμε κάποιες προκλήσεις για festival από την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ιταλία για το καλοκαίρι.


RNRT : Θέλετε κάποια στιγμή να έρθετε να ξαναπαίξετε στην Ελλάδα;
 

The Silver Shine : Θα θέλαμε να επανέλθουμε για να περιοδεύσουμε στο τέλος του τρέχοντος έτους. Αγαπάμε την Ελλάδα και είχαμε μόνο καλές στιγμές εκεί! Τέλος πάντων, θα θέλαμε να
να πουμε ένα γεια σε μια καλή μπάντα punk rock από τη Θεσσαλονίκη....Είναι καλοί φίλοι μας και παίξαμε μαζί τους στη Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία. Το όνομά τους είναι Voodoo Healers.


The Silver Shine : Rock N' Roll Town RULES!!!! Συνέχισε την καλή δουλειά Steve! Χαιρετίσματα από τη Βουδαπέστη! Cheeeeeeeers!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους The Silver Shine για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να τον βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.thesilvershine.com/
Facebook Page: http://www.facebook.com/thesilvershine
MySpace Profile: http://www.myspace.com/thesilvershine




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: