Συναυλία Για Την Στήριξη Των Αστέγων - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Συναυλία Για Την Στήριξη Των Αστέγων


Στην Ελλάδα σήμερα, οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας και της συνεχιζόμενης λιτότητας κάνουν σαφές το γεγονός:  Η φτώχεια και η κρίση δεν κάνουν πλέον διακρίσεις!  Η εμφάνιση της νέας- γενιάς αστέγων, σηματοδοτεί την νέα εποχή πραγμάτων. Το ότι σήμερα έχεις μια οργανωμένη και τακτοποιημένη ζωή δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι και αύριο....

Είναι γεγονός, αναμφίβολο, ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Για  όλους μας. Είναι γεγονός και όλοι αντιλαμβανόμαστε  ότι «λεφτά δεν υπάρχουν». Δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι και κεφάλαιο οικονομικό , όμως υπάρχουν αλλά εξίσου σημαντικά κεφάλαια. Το ανθρώπινο κεφάλαιο, οι ανθρώπινοι πόροι.  
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ....

Υπάρχουν κοινωνικά κεφάλαια σημαντικά όπως ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη....

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για να κλείνεις τα μάτια σου.  Μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αλλά μπορείς να κάνεις και τα πάντα.
 
Στις Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα, 7 μουσικά σχήματα θα τραγουδήσουν για την ελπίδα πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο ακόμα και σε δύσκολες μέρες όπως αυτές που διανύουμε. 

Ένα δυνατό ροκ πάρτι θα πραγματοποιηθεί σε έναν πανέμορφο χώρο, το beach bar Bolivar στον Άλιμο. Τα  χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι αρωγή προς  την  μη κυβερνητική οργάνωση ΚΛΙΜΑΚΑ και το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων

Μαζί μας θα είναι οι : 

Matisse, Fly by wire, Remade, Αίνιγμα, Νo sequence, Έμμονο Γκρίζο!

Guest : Νίκος Μαϊντάς (πρώην Magic de Spell)

Ώρα έναρξης : 21.00

Είσοδος :Τιμής ένεκεν (από 2 ευρώ)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση  ειδών ά ανάγκης  για τον Ξενώνα και το Κέντρο Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ(τρόφιμα, είδη ατομικής υγεινής  ( σαμπουάν, σαπούνια, ξυραφάκια κ.λ.π)  ρούχα (εσώρουχα) και παπούτσια καλοκαιρινά κ.τ.λ).  




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: