Θάνος Γαλάνης - A Crack In Time (Review) - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Θάνος Γαλάνης - A Crack In Time (Review)


Ο μουσικός από την Θεσσαλονίκη, Θάνος Γαλάνης, κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο "A Crack In Time", στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά και η Fireflyon.

Το cd αυτό ξεκινάει με το τραγούδι "Fοurth Kind", το οποίο έχει πολύ καλή εισαγωγή, καθως μιξάρει κιθάρα, drums, κάτι σαν ψαλμωδίες αλλά και σαν λόγια <<μασημένα>> τα οποία όλα μαζί σου προκαλούν πολύ καλή εντύπωση διότι είναι αρκετά ωραία ιδέα. Όποιος έχει δει την ταινία "Fourth Kind" θα του τη θυμίσει κατα πολύ. Η δουλειά του Θάνου Γαλάνη συνεχίζει στο ίδιο <<υπερφυσικό>> μουσικό χαρακτήρα με ένα δυνατό κομμάτι στο οποίο τα φωνητικά είναι στυλ "screaming". Βασικά όλα τα τραγούδια του "A Crack In Time" διαθέτουν τέτοιο είδος φωνητικών πράγμα το οποίο ταιριάζει στον μουσικό χαρακτήρα που έχει διαλέξει ο μουσικός. Όμως, σε μερικά κομμάτια όπως το "Honest People" και το "Television" και άλλα συμμετέχει και η Fireflyon με την πολύ ωραία φωνή της, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας ωραίος συνδυασμός γυναικίων και αντρικών φωνητικών. Επίπλέον στα τραγούδια μπορείτε να ακούσετε την μουσική ενναλλαγή σε κάποια σημεία, δηλαδή από εκεί που έχει ξεκινήσει δυνατά να ακολουθεί μία χαλαρή και γλυκιά μελωδία, η οποία φέρνει τον δίσκο αυτόν ένα σκαλί πιο πάνω. Με λίγη ακόμη δουλειά και τέτοια ωραία και ξεχωριστά κομμάτια θα πάει πολύ καλά.

Όλα τα κομμάτια είναι ωραία, αλλά αξίζει ιδιαίτερα να ακούσετε το "Fourth Kind", το "Scenses Of The Past", το "Television" και το "In The World Of Dead (Short Version)".

Το tracklist του "A Crack In Time" :

Fourth Kind
Enslavement
Scenses Of The Past
Honest People
Face My Fears
Television
In The World Of Dead
Forgive
In The World Of Dead (Short Version)




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: