Αποκλειστική Συνέντευξη Των EarlyRise Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των EarlyRise Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Tel Aviv, EarlyRise, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2009 και αποτελείται από την Orly Lari στα φωνητικά, τους Raz Klinghoffer και Adam Tal στις κιθάρες, τον Dima Grossman στο μπάσο και τον Itamar Goldwasser στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους EarlyRise;

EarlyRise : Οι EarlyRise ιδρύθηκαν από την Orly Lari και τον Raz Klinghoffer, οι οποίοι συνδύασαν τα διαφορετικά τους στυλκαι άρχισαν να γράφουνε μουσική μαζί. Αργότερα ενώθηκαν με τον Itamar Goldwasser, τον Dima Grossman και τον Adam Tal και έτσι φτιάχτηκαν οι EarlyRise.


RNRT : Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές του συγκροτήματος;

EarlyRise : Όλοι προέρχονται κυρίως από Rock και Metal σε γενικές γραμμές, αλλά ο καθένας έχει τις δικές του διαφορετικές επιρροές μας και συγκεκριμένα συγκροτήματα που μας αρέσουν, και ο ήχο μας αποτελείται από όλα αυτά μαζί.


RNRT : Στην μπάντα έχετε τραγουδίστρια....Πιστεύετε ότι αυτό είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα στην Rock μουσική;

EarlyRise : Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για το γεγονός ότι έχουμε γυναικεία φωνητικά. Οι μπάντες που έχουν άντρα στα φωνητικά είναι πολύ πιο συχνές στο είδος μας και λάβαμε υπόψη ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην είναι ανοικτοί σε αυτή τη νέα έννοια στο να έχουμε γυναικεία φωνητικά σε ένα Hard Rock συγκρότημα, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι επίσης ένα πλεονέκτημα, διότι είναι μοναδικό και διαφορετικό και αυτό εφιστά την προσοχή περισσότερο, ακόμα και από ανθρώπους που κανονικά δεν θα ακούσει μια τραγουδίστρια.


RNRT : Κυκλοφορήσατε το πρώτο σας album με τίτλο "What If"....Πώς νιώθετε για αυτό;

EarlyRise : Ηχογραφήσαμε το ντεμπούτο album μας ανεξάρτητα με το δικό μας studio, χωρίς καμία υποστήριξη από την δισκογραφική εταιρεία. Βάλαμε την καρδιά και την ψυχή μας, πολύς χρόνος και σκληρή δουλειά σε αυτό και ήταν μια απίστευτη διαδικασία. Η κυκλοφορία του album ήταν σίγουρα μια από τις πιο σημαντικές και συναρπαστικές εμπειρίες που είχαμε σαν συγκρότημα και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι 'αυτό!


RNRT : Κάνατε μία διασκευή του κομματιού "Narcissistic Cannibal" των Korn....Γιατί διαλέξατε αυτό το τραγούδι;

EarlyRise : Ήταν πραγματικά μια αυθόρμητη απόφαση. Οι Korn είναι μία από τις αγαπημένες μας μπάντες και αγαπήσαμε το "Narcissistic Cannibal" και την παραγωγή σε αυτό, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον και προκλητικό να προσπαθήσουμε και να το μεταφέρουμε σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.


RNRT : Ποια είναι τα μελλοντικά πλάνα των EarlyRise;

EarlyRise
: Αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στο να παίζουμε σε live shows και σε λίγους μήνες θα είμαστε πίσω στο studio για να αρχίσουμε να γράφουμε το δεύτερο album μας.



EarlyRise : Το Rock N' Roll Town έιναι απίστευτο blog! Πολύ καλός τρόπος για να εκτεθεί κάποιος σε νέα μουσική και λάβει ενημερώσεις. Ευχαριστουμέ Rock N' Roll Town που μας checkάρατε!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους EarlyRise για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να τον βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.earlyrisemusic.com/
Facebook Page: http://www.facebook.com/EarlyRise
MySpace Profile: http://www.myspace.com/earlyriseband




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: