Η Ελληνίδα Hayley Williams - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η Ελληνίδα Hayley Williams


Η Hayley Williams, η τραγουδίστρια των Paramore είναι γνωστή σε όλους μας!

Κάποιο θα ήθελαν να την γνωρίσουν αλλά πέφτει λίγο μακριά....προς Αμερική μεριά. Μην σκάτε όμως γιατί έχουμε την ελληνίδα Hayley Williams και όπως ξέρετε σαν τις ελληνίδες δεν έχει! Ακούει στο όνομα Athina και είναι η τραγουδίστρια των Underjoyed ενός πολύ καλού συγκροτήματος που παίζει Garage/Alternative μουσική.

Η Athina έχει πάρα πολύ καλή φωνή, που όταν την ακούς σου θυμίζει επαγγελματία μουσικό που είναι στον χώρο της μουσικής χρόνια. Στην φωνή μοιάζει λίγο με την Hayley όπως και λίγο στο στυλ όμως η ελληνίδα Hayley είναι λίγο πιο <<dark>>. Απλά σε ταξιδεύει....Έχει έναν sexy, γλυκό, αισθησιακό, μελωδικό τόνο όταν τραγουδάει και στις ψηλές νότες τα λόγια είναι περιττά....Απλά τα καταφέρνει και με το παραπάνω!!!! Όσα όμως να σας λέω για την φωνή της αν δεν την ακούσετε δεν θα καταλάβετε! Έχει ανεβάσει το μουσικό επίπεδο της ελληνικής σκηνής πολλά σκαλοπάτια πάνω και αν συνεχίσει έτσι, αυτή και το συγκρότημά στο οποίο βρίσκεται θα φτάσουν πολύ ψηλά.

Έχει κάνει σπουδές πάνω στην ηχοληψία και στην φωνητική και ασχολείται με την μουσική από τα 15 της, όπου γράφτηκε στο ωδείο πρώτη φορά για κλασικό τραγούδι. Αργότερα άρχισε να παίζει λίγο κιθάρα για να συνοδεύει την φωνή της.

Εκτός όμως από το συγκρότημα της έχει και άλλα ενδιαφέροντα. Της αρέσει να ακούει μουσική, να διαβάζει βιβλία, να γυμνάζεται, να βγαίνει με φίλους σε στέκια και να πηγαίνει σε μεγάλα και μικρά live γνωστών και άγνωστων. Σπουδάζει φωνητική σε ωδείο, κάνει πρόβες με την jazz μπάντα της και έχει σκοπό να παίξει μουσική στον δρόμο. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και και ότι κουβαλάει μία τρέλα μέσα της καθώς είχε πάει στην Αγγλία για δύο μέρες μόνο και μόνο για να δεί ένα live των Kills!

Άντε σας δίνουμε και πληροφορίες αν θέλετε να την εντυπωσιάσετε!

Δύο πράγματα θέλω να τονίσω κλείνοντας :

1. Athina σε ευχαριστούμε για την αυτή την φωνή που έχεις και μας χαρίζεις απίστευτες μουσικές στιγμές μέσα από τα τραγούδια των Underjoyed!

2. Τρέμε Hayley Williams!

Υ.Γ. Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι....Βλέπετε και μόνοι σας!













































 Steve Xanthis