Αποκλειστική Συνέντευξη Των Mnemic Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Mnemic Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από την Δανία, Mnemic, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το και αποτελείται από τον Guillaume Bideau στα φωνητικά, τους Mircea Gabriel Eftemie και Victor Ray Salomonsen στις κιθάρες, τον Simone Bertozzi στο μπάσο και τον Brian Larsen στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Mnemic;

Mnemic : Ο Mirceas έφυγε από μια μπάντα που ονομάζεται Mercenary, επειδή νόμιζε ότι η μουσική τους ήταν πάρα πολύ παραδοσιακή για τα γούστα του. Ένα βράδυ, ο πρώην κιθαρίστας Rune Stigart έπαιξε με ένα συγκρότημα που λέγεται Meshuggah για τον Mircea, και οι δύο είχανε ένα όραμα. Έτσι, αποφασίσανε να ξεκινήσουνε τους Mnemic.


RNRT : Τι συμαίνει το "Mnemic" και πώς σας ήρθε αυτό το όνομα στο μυαλό;

Mnemic : Το όνομα προέρχεται από την ελληνική μυθολογία, και σημαίνει "σχετικά με τη μνήμη". Δημιουργήθηκε από τον παλιό μας τραγουδιστή, ο οποίος άφησε αργότερα το συγκρότημα για να γίνει ιερέας. Αληθινή ιστορία.


RNRT : Κυκλοφορήσατε το νέο σας album το οποίο ονομάζεται "Mnemesis"....Πώς νιώθετε για αυτό;

Mnemic : Νιώθουμε πραγματικά ωραία να είμαστε σε θέση να κυκλοφορήσουμε ένα άλλο album, παρά τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, το περασμένο έτος. Είναι υπέροχο να εξακολουθούμε να έχουμε την υποστήριξη μιας μεγάλης ετικέτας, και να είμαστε σε θέση πραγματικά να κάνουμε συνεντεύξεις, tour και να γνωρίσουμε ανθρώπους που οφείλεται στη μουσική μας, και ένα νέο album. Έτσι, είναι όλα πολύ καλά!


RNRT : Ποιες είναι οι κύριες διαφορές μεταξύ του "Mnemesis" και του "Sons Of The System";

Mnemic
: Ένα νέο line-up, ο ήχος είναι πολύ πιο καθαρός, και έχουμε απομακρυνθεί πολύ από το χαμηλό τέλος. Τα τραγούδια είναι πολύ πιο απλά, αλλά πολύ πιο μελωδικά. Τα φωνητικά του Guillaumes έχουν επίσης εξελιχθεί σε μια κατεύθυνση που δεν είχαμε δει πραγματικά να έρχεται, έτσι είναι όλα τους σε μια θετική καμπύλη.


RNRT : Ποιο είναι το αγαπημένο album του καθένα σας;

Mnemic : Το Mechanical Spin Phenomena.


RNRT : Τι κάνουν οι Mnemic στον ελεύθερο τους χρόνο;

Mnemic
: Δουλεύουν για να πληρώσουν για τους λογαριασμούς τους, όπως ακριβώς όλοι οι υπόλοιποι στο χώρο της μουσικής που δεν τα έχουν καταφέρει.


RNRT : Θα θέλατε κάποια στιγμή να κάνετε μία συναυλία στην Ελλάδα;

Mnemic
: Ναι, πραγματικά δουλεύουμε για αυτό αυτή τη στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι εντός του τρέχοντος έτους, ή στις αρχές του επόμενου έτους.



Mnemic : Ωραίο blog! Συνεχίστε να σκίζετε!


 
Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Mnemic για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να τον βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Δεν υπάρχουν σχόλια: