Αποκλειστική Συνέντευξη Των Underdust Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Underdust Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Zagreb, Underdust, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 2009 και αποτελείται από την Partasah Lillith (Blanka) στα φωνητικά, τον Mario Romanic και τον Victor Pugelnik στις κιθάρες, τον Vladimir Kasal στο μπάσο και τον Matija Novak στα drums.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Underdust;

Underdust : 
Οι Underdust ήταν μια ιδέα / project που βγήκε από την κληρονομιά του πιο διάσημου κροατικού τεχνικού avantgard death / thrash metal συγκρότημα Forlorn Legacy. Οι Forlorn Legacy είχαν δημοσιεύσει 4 demos, ένα EP και ένα full-lenght album ("Paths Of Insanity", 2004 Metalsound Records). Μετά την Ευρωπαϊκή περιοδεία με Vital Brutality και Ressurecturis ("Vital Brutality Tour 2005") η μπάντα αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο break. Σε αυτή την περίοδο της στασιμότητας, ο Mario επικεντρώθηκε στους Underdust. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον Viktor να συμμετάσχοει στο πρόγραμμα. Τώρα και τα δύο αρχικά μέλη των Forlorn Legacy συμμετείχαν  στην δουλειά για κάτι νέο. Μια αλλαγή στυλ. Λιγότερη επιθετικότητα, φρέσκα μέλη και γυναικεία φωνητικά, αλλά με το ίδιο ποσό της δεξιοτεχνίας, ακολουθούμενη από μελωδικά και την πολυπλοκότητα ρύθμιση στο πνεύμα των Forlorn Legacy.


RNRT : Τι σημαίνει αυτή η μπάντα για εσάς;

Undedust :
Τόσο η μουσική και οι στίχοι είναι αντανακλάσεις της ζωής μας και τις εμπειρίες της ζωής. Δεν απεριποίητος μπαλάντες και μέλο ψεύτικο ρεφρέν. Μερικές φορές ξινό, ορισμένες φορές θυμό, άλλοτε μελαγχολικό - μανιφέστο μας είναι καθαρού υπαρξισμού. Από τη μία πλευρά, αυτή η μπάντα είναι μια προβολή της δημιουργικότητας μας. Και από την άλλη είναι μια βαλβίδα εξάτμισης για την επιθετικότητα και τη συσσωρευμένη τρέλα.

 
RNRT : Κυκλοφορήσατε το πρώτο σας EP....Πώς νιώθετε για αυτό το EP;

Underdust:
Νιώθουμε σαν να τέλειωσεε επιτέλους ένα κεφάλαιο. Το ταξίδι μας από την αρχική επιδείξη των κατεργασμένων υλικών ήταν μακρύς δρόμος. Όταν βρήκαμε επιτέλους τον καλύτερο τραγουδιστή, όλα τα φωνητικά έπρεπε να καταγράφονται εκ νέου. Όλη η μίξη και το mastering έγινε σε λιγότερο από ένα μήνα. 5 τραγούδια είχαν τελειώσει, 3 από αυτά έχουν δημοσιευτεί σε CD Promo 2012. Επίσης, μπορείτε να τα ακούσετε και να τα κατεβάσετε σε αυτές τις τοποθεσίες στο διαδίκτυο:  http://www.facebook.com/pages/UNDERDUST/254604897683
http://www.reverbnation.com/underdust
http://underdust.bandcamp.com/
Στόχος μας είναι να φτάσει όσο το δυνατόν σε περισσότερους fan, promotors, εταιρίες και εκδότες. Και για ένα ωραίο δισκογραφικό συμβόλαιο.


RNRT : Θα κυκλοφορήσετε κάποιο album;

Underdust :
Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους σχεδιάζουμε να καταγράφει όλο το υλικό, συμπεριλαμβανομένων αυτό πριν από 5 τραγούδια που αναφέρονται και να κάνουμε ένα full-lenght album.


RNRT : Πώς φαντάζεστε τους Underdust σε λίγα χρόνια;

Underdust
: Αρχικά η διαφημιστική εκστρατεία και το buzz που προήλθαν από Promo 2012 δίσκο και το <<Dust>> videoclip ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι καλό να δούμε μια τέτοια μεγάλη ανταπόκριση και θετική ανατροφοδότηση για τη μουσική μας. Αυτό δίνει το κίνητρο να είμαστε ακόμα πιο δημιουργικοί και συμπυκνωμένοι στο έργο μας. Σε λίγα χρόνια; Δύο ή τρία album; Ένα tour ίσως; Θα δούμε....Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον είναι λαμπρό.


 
Underdust : Αν μας το ζητάγατε το Rock N' Roll Town θα ήταν ο "τόπος όπου θα πρέπει να έχουν γεννηθεί". Είναι πραγματική και αμερόληπτη θέση, όπου ο καθένας έχει την ευκαιρία να ακουστεί....και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε είδος τέχνης. Με εκτίμηση - Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση, και ό, τι καλύτερο. Rockάρετε την πόλη!


 
Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Underdust για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να τον βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.underdust.com
Facebook Page: http://www.facebook.com/pages/UNDERDUST/254604897683
MySpace Profile: http://www.myspace.com/underdust




Steve Xanthis 

Δεν υπάρχουν σχόλια: