Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Gangnam Style Meets Metal

 
Αυτόν τον καιρό που λέτε η κεντρική μου σελίδα στο facebook έχει γεμίσει με αυτό το τραγούδι, το οποίο έχει πάρει πάνω από 264.000.000 views!!!!

Ναι αυτό το κομμάτι πάνω από 264 εκατομμύρια που άλλα κομμάτια πολύ μεγάλων μουσικών προσπαθούν να φτάσουν τα 10 εκατομμύρια με το ζόρι. Και εκεί έχουμε φτάσει κυρίες και κύριοι....Τέτοια κομμάτια να κάνουν τέτοια απήχηση και να χαίρονται, ενώ δεν ξέρουν μερικοί ποιος είναι ο Eric Clapton, ο Dio και άλλοι μεγάλοι μουσικόι! Ακούνε μόνο τέτοια κομμάτια και νομίζουν ότι ξέρουν και από μουσική! Ωραία να τα ακούτε, γιατί γούστα είναι αυτά αλλά bitch please!!!!

Τελοσπάντων, ξεφεύγουμε από το θέμα του άρθρου που έχω σκοπό να γράψω γιαυτό ας ανασυγκροτηθούμε. Που λέτε λοιπόν το τραγούδι αυτό έχει γίνει παγκόσμια γνωστό μέσα σε 3 μήνες (αν και τον τελευταίο μήνα ήρθε για τα καλά στην Ελλάδα) και έτσι κάποιος αποφάσισε να το ενώσει με την metal μουσική και να βγάλει την metal version του Gangnam Style!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την metal version του Gangnam Style από τον Eric Calderone :

Υ.Γ. : Δεν έχω κάτι προς τον κύριο που τραγουδάει το original Gangnam Style, γιατί και αυτός μουσικός είναι και κάνει την δουλειά του!
Rock N' Roller

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates