Αποκλειστική Συνέντευξη Των Nonpoint Στο Rock N' Roll Town - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκλειστική Συνέντευξη Των Nonpoint Στο Rock N' Roll Town


Το συγκρότημα από το Σικάγο, Nonpoint, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Rock N' Roll Town. Δημιουργήθηκε το 1997 και αποτελείται από τον Elias Sorano στα φωνητικά, τον Robb στα drums, τον Dave Lizzio και τον Rasheed Thomas στις κιθάρες και τον Adam Woloszyn στο μπάσο.

RNRT : Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τους Nonpoint;

Nonpoint (Elias) : Ήταν κάπως δική μου απόφαση. Είχα παεί να δώ τον Robb και την μπάντα του τους Nonpoint Factor και ο τραγουδιστής τους δεν εμφανίστηκε στην εξάσκηση. Πήρα το μικρόφωνο σαν πρόκληση και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.


RNRT : Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές της μπάντας;

Nonpoint (Elias)
 : Πολλά είναι τα διαφορετικά στυλ που θα ακούσετε στη μουσική μας, αλλά προσωπικά οι φίλοι μου και η οικογένεια μου είναι που επηρέασε πολύ τη μουσική που με συγκινεί. Τι άκουγαν οι γονείς μου όταν έκαναν δουλειά ή στο σπίτι το Σαββατοκύριακο τι ήταν παρεμβολών σε μικρά party των γονιών που έκαναν στο σπίτι και για κάποιο λόγο κολλήσε μέσα μου τα επόμενα χρόνια. Πολλά κλασικά ροκ....έπειτα λίγα χρόνια πέρασαν και μπήκα στο ό, τι είχε συμβεί με τα κορίτσια μου άρεσαν και έτσι είχαμε ένα θέμα συζήτησης....Είμαι ένας άντρας. Τι άλλο μπορώ να πω;


RNRT : Το λογότυπο της μπάντας έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία;

Nonpoint
: Είναι μία tribal έκδοση ενός μικρού βάτραχου που βρέθηκε στο νησί του Πουέρτο Ρίκο που ονομάζεται «Coqui»....Η μπάντα προέρχεται από το Πουέρτο Ρίκο με τον drummer Robb και υποθέτουμε ότι απλά φαινόταν cool έτσι ώστε να κολλήσει.


RNRT : Πρόκειται να κυκλοφορήσετε το ομώνυμο album σας....Πώς νιώθετε για αυτή τη νέα σας δουλειά;


Nonpoint : Ήταν συναρπαστικό να κάνουμε αυτή την ηχογράφηση. Πήραμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με μερικούς πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους μεταξύ Johnny K, Robb Graves και Brian Virtue....στη συνέχεια, η ένωση με 3 νέα μέλη και έχουμε κάτι να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Έτσι υποθέτω ότι, επίσης, αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι.


RNRT : Τι πρέπει να περιμένουν οι fan των Nonpoint από αυτό το album;

Nonpoint : Πολλοί από θυμό, απογοήτευση, θεραπευτική απελευθέρωση, τιμιότητα, άρρωστα κιθαρίστικα riffs, στίχους που θα αγαπήσετε για να τραγουδήσετε και συνολική τελειότητα!


RNRT : Θα θέλατε να έρθετε κάποια στιγμή στην Ελλάδα για μία συναυλία;

Nonpoint
: Θα είμαστε εκεί αύριο αν η Ελλάδα μας το ζητήσει!!!!



Nonpoint : Ευχαριστούμε για αυτή την επίτευξη και θέλουμε να μάθετε περισσότερα για την κίνηση nonpoint! NONPOINT NATION!



Το Rock N' Roll Town ευχαριστεί τους Nonpoint για αυτή την συνεργασία και τους εύχεται καλή πορεία και πολλές επιτυχίες.

Το συγκρότημα μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

Official Site: http://www.nonpoint.com/
Facebook Page: http://www.facebook.com/nonpointworld
Twitter Profile: https://twitter.com/nonpoint
MySpace Profile: http://www.myspace.com/nonpoint
Youtube Channel: http://www.youtube.com/nonpointworld




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: