Oι Domenica Σε Μίνι Περιοδεία - Rock N' Roll Town

Rock N' Roll Town

Music News | Interviews | Reviews | Lives | Recommendations | Tattoos

Breaking

Home Top Ad

;

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Oι Domenica Σε Μίνι Περιοδεία


Χαρακτηριστικό παράδειγμα συγκροτήματος που η μουσική τους μιλάει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, οι Domenica μέσα στον Σεπτέμβρη κάνουν μια mini μεν δυναμική δε τουρνέ. Ιωάννινα, Πάτρα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη οι σταθμοί τους, απόδειξη ότι το διαχρονικό pop/rock σχήμα έχει οπαδούς παντού.

ΟΙ Domenica ήδη απολαμβάνουν καλό air play με το καινούργιο τραγούδι τους Μια ματιά σου μπορεί που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, συνοδευόμενο μάλιστα από ένα πολύ ωραίο video clip του ιταλού σκηνοθέτη Domenico Fusco.

ΟΙ Domenica παραμένουν σταθεροί στα χαρακτηριστικά που τυς έχουν χαρίσει καταξίωση για παραπάνω από μία δεκαετία στην Ελλάδα με τραγούδια επιτυχίες όπως τίτλο Μέσα στη βουή του δρόμου και Λίγη ζωή ακόμη και μετά από την πορεία 5 studio δίσκων και εκατοντάδων συναυλιών: Μελωδικότητα, στακάτο παίξιμο, απροσποίητη παρουσία πάνω στη σκηνή, μεγάλο μουσικό εύρος στις συνθέσεις.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και από τη θριαμβευτική παρουσία τους στο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη στις 19 Ιουνίου όπου ο κόσμος παραληρούσε στο άκουσμα τραγουδιών όπως το Άχρηστα Ρολόγια ή στις προαναφερθέντες επιτυχίες.

Γι αυτό και ο δρόμος προς τη σκηνή και η τουρνέ γι αυτή τη μπάντα είναι …μονόδρομος. Εκεί εκφράζεται απόλυτα, εκεί επικοινωνεί με το κοινό της και εκεί δείχνει την παντοτινή της αξία.

Ακολουθούν οι ημερομηνίες εμφάνισης της μπάντας:

6 Σεπτεμβρίου > Ξάνθη - (Γιορτές Παλιάς Πόλης)
7 Σεπτεμβρίου > Ιωάννινα - Πάρκο Λιθαρίτσια (Φεστιβάλ ΚΝΕ)
8 Σεπτεμβρίου > Πάτρα -ΤΕΙ (Φεστιβάλ ΚΝΕ)
12 Σεπτεμβρίου > Ναυτικός όμιλος Καλαμαριάς (Διοργάνωση του Ερωτικός 9.48 FM)
13 Σεπτεμβρίου > Ανοικτό Θέατρο Δήμου Συκεών Θεσσαλονίκης (Συναυλία Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα)




Steve Xanthis

Δεν υπάρχουν σχόλια: